Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

относно bgaudio.org
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пон Юни 20, 2005 18:42    Заглавие: Отговорете с цитат

куаде и божо не проумяхте ли досега че само се гъбаркам с вас Very Happy Very Happy Very Happy Знаете ли кое ме подразни у вас-празното самохвалство и твърда убеденост че сте уловили Мойсей за шлифера като сте направили нещо което доста други хора правят но без да бият тъпъна като вас!Познавам поне 20-тина човека които са ремонтирали ъпгрейдвали подобрявали говорители или са сглобявали 1 от частите на 2-3 други.Но всички тези хора имат достатъчно теоретична подготовка и здрав разум да осъзнават че не са направили нещо изключително.Eдинствено вие водени от болни амбиции ревнахте че никой не може да се мери с вас-то не бяха приказки за тъпи инженери то не бяха хвалби как един студент поставил на мястото им сума ти некадърници.Пичове не се ли усещате че колкото повече се замотавате в обяснения -толкова повече хората разбират какви неграмотници сте.Хвърлих ви напосоки 2-3 терминчета и формулки така както се хвърля стръв на шаранчета-да ви видя как ще реагирате и малките ви пишлета се свиха Very Happy Very Happy Very Happy -даже не разбрахте че ви блъфирам !Има компетентни хора които веднага се усетиха.И куаденцето зарадвано хукна да джавка Very Happy -без да се усети!Между другото юзъра който ме поправи му стана ясно каква ми е целта и уточнението му беше за другите юзъри.На него му е ясно какво представляват и куад и божидар.Куаде бях решил да не те дразня повече-ти достатъчно се изложи и моята цел е изпълнена но не мога да се сдържа Very Happy -приятелката ти знае ли че ти е приятелка Wink ти беше ми подхвърлил оферта да се срещна с нея-прати ми снимка че да не се окаже внучка на баба Яга Very Happy -ако има долу горе фейс ще се видим с нея но трябва да ти е ясно че след това едва ли ще те погледне-ясно ти е защо Wink Very Happy чао нещастници-ще следя в нета за вашето смрадливо присъствие-на мен интернета ми е безплатен докато вие се ръсите да ми отговаряте и това е още един повод за фън Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пон Юни 20, 2005 18:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Куаде ти плю здраво Алнико по всички форуми а сега като гледам и свирка ще му направиш Very Happy Very Happy Very Happy ТИ ПРИЗНА ЧЕ ТОЙ Е НАПРАВИЛ НЕЩО!но защо не му го кажеш сам!А колкото до моите неща-ами те са около тебе пич нещастен-всеки път като отидеш на кръчма дискотека чалготека и така нататък -сигурен ли си че НЕ СЛУШАШ МОИ ТОНКОЛОНИ.ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО ИЗБЯГВАМ ГЛАСНОСТА-ОБИЧАМ ДА СЛУШАМ МНЕНИЕТО НА ПРОФАНИ КОЛКО ДОБРЕ СВИРЯТ КОЛОНИТЕ НА ИЗВЕСТНА ФИРМА А АЗ СИ ЗНАМ ЧЕ СА МОИ Wink Ако беше музикант или dj досега да беше се сетил кой съм!
Върнете се в началото
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юни 21, 2005 5:38    Заглавие: Къде сте модератори? Отговорете с цитат

Хей госта-стига вика бе ,не виждаш ли че темата е в раздел "общи приказки" ,ти да не си психично болен.Май ще трябва да обърнем внимание на модераторите ,аман от анонимни психари,грандомани!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юни 21, 2005 8:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще ви подам жокерче Very Happy -с какво е известен Тетевен всред хората които изработват тонколони?Името "Хармония-ТМ"EАД да ви говори нещо? Wink Към Куку и Пипе (куад и божидар)-вие няма как да знаете отговора на тези въпроси но дано някой компетентен от форума ви светне Very Happy .Не ми отговорихте защо 4 омовия вариант на един модел говорител не е 2 пъти по-мощен от 8 омовия.Искам да прочета материала на Куку за свободното разпространение на звука от оломпиадата по физика-ще бъде забавно четиво.Както писах-изгаврения от вас говорител е чешки 15" "Tesla" ARO 9315 15 ома 50 W с 2" звукова бобина магнита му е от 4 отделни сегмента .Говорителя е над 40 годишен и се използваше навремето за озвучаване на киносалони.Как разбрахте че сте го преработили на 400W?Измерихте ли го?С какво?Изчислихте ли го?Как?Обяснете как любимия ви 15" благоевградски говорител има звукова бобина 65 мм с проводник 0,27 мм и въпреки това е 100W?Или и там има некадърни инженери?Пипе-тази мощност 2000W -с колко и какви като модел говорители я постигна?В какви кутии?Използва ли по-специални конструкции кутии да постигнеш висок SPL?С какво стъпало (стъпала) постигна тази мощност?Груби сметки показват че за 2000W идходна мощност с Куку трябва да си сте направили с подръчни материали преносима АЕЦ!Ще седна и ще направя извадка от всичките ви "бисери" по форумите и ще ги пусна като отделна тема за да видят всички как сами си противоречите лъжете безобразно и се въртите като фурнаждийски лопати.Не че имам нещо против вас но вие сте типични представители на войнстващата посредственост и имате наглоста да плюете срещу цели съсловия -инженери,радиолюбители и ентусиасти.Тръгнахте по интернет да си избивате комплексите и да доказвате колко сте велики а когато реших да отделя от скъпоценното си време да се занимавам с вашите нищожни личности-взехте да пелтечите!Да ви хрумва че помията която изляхте срещу уважавани от мен хора ще се върне върху вас? И нека никой не ви адвокатства-ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ВЪРХУ ЯВЛЕНИЕТО "КУАД"!КОЙТО ВИ ОСТАВИЛ ДА РАЗЧИСТВАТЕ ЛИЧНИ СМЕТКИ ПО ИНТЕРНЕТ-ТОЙ ДА СЕ ОПРАВЯ С ВАС!
Върнете се в началото
куад
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юни 21, 2005 11:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Тетевен ли, какво беше това? Да не грешиш, има един Тевенен в електротехниката /теорема на Тевенен/.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юни 21, 2005 11:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Светнете го момчето че както винаги не е в час Very Happy Very Happy Very Happy -като разбере с кого е водило спорове се надявам да си позатрие някои от постовете-на мен не ми пука нека да стоят че да му се кефят всички Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
alnico
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: sofiq

МнениеПуснато на: Вто Юни 21, 2005 14:03    Заглавие: Отговорете с цитат

e dobre de koi si Ti de ? kaji 4e mi stana interesno i to mnogo Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojidar200
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Targovishte

МнениеПуснато на: Вто Юни 21, 2005 16:00    Заглавие: Re: Къде сте модератори? Отговорете с цитат

Говоритела изобщо не е Чешки, а Руски!
Кой плюе радиолюбителите? Баща ми е радио любител (LZ2KB)!
Аз смятам да приключвам с тази "простотия"!
Ако имаш път към Търговище обади се.
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юни 21, 2005 18:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Алнико аз съм един от малкото хора които са направили много тонколони Very Happy -по форуми не участвам и даже не ги чета много много-празно губене да време за мен освен това е лоша реклама за мен да взема да си пиша с разни хлапета(не визирам теб).Но приятели ми се обадиха за простотиите на куад и аз реших да взема мерки.Eдва ли ще пиша пак-освен ако куад или някой друг не ме подразни с наглоста си.
Върнете се в началото
toltec
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 21, 2005 18:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Бе само мен ли този начин на общуване ме дразни .... ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 4 от 6

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети