| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 18:42 Заглавие: |
|
|
куаде и божо не проумяхте ли досега че само се гъбаркам с вас Знаете ли кое ме подразни у вас-празното самохвалство и твърда убеденост че сте уловили Мойсей за шлифера като сте направили нещо което доста други хора правят но без да бият тъпъна като вас!Познавам поне 20-тина човека които са ремонтирали ъпгрейдвали подобрявали говорители или са сглобявали 1 от частите на 2-3 други.Но всички тези хора имат достатъчно теоретична подготовка и здрав разум да осъзнават че не са направили нещо изключително.Eдинствено вие водени от болни амбиции ревнахте че никой не може да се мери с вас-то не бяха приказки за тъпи инженери то не бяха хвалби как един студент поставил на мястото им сума ти некадърници.Пичове не се ли усещате че колкото повече се замотавате в обяснения -толкова повече хората разбират какви неграмотници сте.Хвърлих ви напосоки 2-3 терминчета и формулки така както се хвърля стръв на шаранчета-да ви видя как ще реагирате и малките ви пишлета се свиха -даже не разбрахте че ви блъфирам !Има компетентни хора които веднага се усетиха.И куаденцето зарадвано хукна да джавка -без да се усети!Между другото юзъра който ме поправи му стана ясно каква ми е целта и уточнението му беше за другите юзъри.На него му е ясно какво представляват и куад и божидар.Куаде бях решил да не те дразня повече-ти достатъчно се изложи и моята цел е изпълнена но не мога да се сдържа -приятелката ти знае ли че ти е приятелка ти беше ми подхвърлил оферта да се срещна с нея-прати ми снимка че да не се окаже внучка на баба Яга -ако има долу горе фейс ще се видим с нея но трябва да ти е ясно че след това едва ли ще те погледне-ясно ти е защо чао нещастници-ще следя в нета за вашето смрадливо присъствие-на мен интернета ми е безплатен докато вие се ръсите да ми отговаряте и това е още един повод за фън  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 18:53 Заглавие: |
|
|
Куаде ти плю здраво Алнико по всички форуми а сега като гледам и свирка ще му направиш ТИ ПРИЗНА ЧЕ ТОЙ Е НАПРАВИЛ НЕЩО!но защо не му го кажеш сам!А колкото до моите неща-ами те са около тебе пич нещастен-всеки път като отидеш на кръчма дискотека чалготека и така нататък -сигурен ли си че НЕ СЛУШАШ МОИ ТОНКОЛОНИ.ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО ИЗБЯГВАМ ГЛАСНОСТА-ОБИЧАМ ДА СЛУШАМ МНЕНИЕТО НА ПРОФАНИ КОЛКО ДОБРЕ СВИРЯТ КОЛОНИТЕ НА ИЗВЕСТНА ФИРМА А АЗ СИ ЗНАМ ЧЕ СА МОИ Ако беше музикант или dj досега да беше се сетил кой съм! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 5:38 Заглавие: Къде сте модератори? |
|
|
| Хей госта-стига вика бе ,не виждаш ли че темата е в раздел "общи приказки" ,ти да не си психично болен.Май ще трябва да обърнем внимание на модераторите ,аман от анонимни психари,грандомани!!! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 8:26 Заглавие: |
|
|
Ще ви подам жокерче -с какво е известен Тетевен всред хората които изработват тонколони?Името "Хармония-ТМ"EАД да ви говори нещо? Към Куку и Пипе (куад и божидар)-вие няма как да знаете отговора на тези въпроси но дано някой компетентен от форума ви светне .Не ми отговорихте защо 4 омовия вариант на един модел говорител не е 2 пъти по-мощен от 8 омовия.Искам да прочета материала на Куку за свободното разпространение на звука от оломпиадата по физика-ще бъде забавно четиво.Както писах-изгаврения от вас говорител е чешки 15" "Tesla" ARO 9315 15 ома 50 W с 2" звукова бобина магнита му е от 4 отделни сегмента .Говорителя е над 40 годишен и се използваше навремето за озвучаване на киносалони.Как разбрахте че сте го преработили на 400W?Измерихте ли го?С какво?Изчислихте ли го?Как?Обяснете как любимия ви 15" благоевградски говорител има звукова бобина 65 мм с проводник 0,27 мм и въпреки това е 100W?Или и там има некадърни инженери?Пипе-тази мощност 2000W -с колко и какви като модел говорители я постигна?В какви кутии?Използва ли по-специални конструкции кутии да постигнеш висок SPL?С какво стъпало (стъпала) постигна тази мощност?Груби сметки показват че за 2000W идходна мощност с Куку трябва да си сте направили с подръчни материали преносима АЕЦ!Ще седна и ще направя извадка от всичките ви "бисери" по форумите и ще ги пусна като отделна тема за да видят всички как сами си противоречите лъжете безобразно и се въртите като фурнаждийски лопати.Не че имам нещо против вас но вие сте типични представители на войнстващата посредственост и имате наглоста да плюете срещу цели съсловия -инженери,радиолюбители и ентусиасти.Тръгнахте по интернет да си избивате комплексите и да доказвате колко сте велики а когато реших да отделя от скъпоценното си време да се занимавам с вашите нищожни личности-взехте да пелтечите!Да ви хрумва че помията която изляхте срещу уважавани от мен хора ще се върне върху вас? И нека никой не ви адвокатства-ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ВЪРХУ ЯВЛЕНИЕТО "КУАД"!КОЙТО ВИ ОСТАВИЛ ДА РАЗЧИСТВАТЕ ЛИЧНИ СМЕТКИ ПО ИНТЕРНЕТ-ТОЙ ДА СЕ ОПРАВЯ С ВАС! |
|
|
 |
куад Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 11:10 Заглавие: |
|
|
| Тетевен ли, какво беше това? Да не грешиш, има един Тевенен в електротехниката /теорема на Тевенен/. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 11:27 Заглавие: |
|
|
Светнете го момчето че както винаги не е в час -като разбере с кого е водило спорове се надявам да си позатрие някои от постовете-на мен не ми пука нека да стоят че да му се кефят всички  |
|
|
 |
alnico Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 14:03 Заглавие: |
|
|
e dobre de koi si Ti de ? kaji 4e mi stana interesno i to mnogo  |
|
|
 |
Bojidar200 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 16:00 Заглавие: Re: Къде сте модератори? |
|
|
Говоритела изобщо не е Чешки, а Руски!
Кой плюе радиолюбителите? Баща ми е радио любител (LZ2KB)!
Аз смятам да приключвам с тази "простотия"!
Ако имаш път към Търговище обади се. _________________ Всичко е ток и жици! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 18:23 Заглавие: |
|
|
Алнико аз съм един от малкото хора които са направили много тонколони -по форуми не участвам и даже не ги чета много много-празно губене да време за мен освен това е лоша реклама за мен да взема да си пиша с разни хлапета(не визирам теб).Но приятели ми се обадиха за простотиите на куад и аз реших да взема мерки.Eдва ли ще пиша пак-освен ако куад или някой друг не ме подразни с наглоста си. |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 18:40 Заглавие: |
|
|
| Бе само мен ли този начин на общуване ме дразни .... ? |
|