| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 9:32 Заглавие: LG CF-20T20KX шаси МС-019А няма обща синхронизация |
|
|
От гръмотевицата миналата вечер се е получел тоя дефект.Телевизора е само с една единствена схема на шасито TDA9361PS/N2/5 и памет 24С16 .Презаписвах няколко памети но пак е така няма обща синхронизация.Иначе имам меню на екрана и извършвам всички регулировки.Остава да е дефектна тази схема или пък да проверя за нещо друго.Сега ще търся и схема за него.
Свалих от нета една със същото шаси но тя е с друг процесор и още няколко схеми ?? _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 9:49 Заглавие: |
|
|
Още едно уточнение.Сега му пуснах видео сигнал от друг телевизор и пак е така.А като взема от него видеосигнал и подам на редовния телевизор картината е нормална. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 9:53 Заглавие: |
|
|
Г-н Коцев сменяй проца и не се замисляй повече. Просто вътрешният запис вече е дал фира  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 10:12 Заглавие: |
|
|
Нататък отива работата и отивам да го поръчвам  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 26, 2005 21:05 Заглавие: |
|
|
Сподели откъде,и колко струва,че и мен ме чака същото...  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 26, 2005 21:11 Заглавие: |
|
|
| Миналата седмица купувах за това шаси от Роял -$70 му е цената Успех |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 6:00 Заглавие: |
|
|
В магазина на Пасат ми казаха 44лв и очаквам днес утре да ми го доставят. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 8:25 Заглавие: |
|
|
| Много добра цена очаквам да докладваш дали е истинска и най важното дали ще работи |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 19:11 Заглавие: |
|
|
Вече купих,и върнах в Пасат съмнително евтината схема
Може и същата да ти дадат-цената е подобна.Доколкото ме информираха,трябвало да се програмира за конкретния модел,и тогава вече става 70долара (непроверено инфо!)
Моля,информирай как върви ремонта,ще купя схемата и аз (на разумна нена) _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 20:50 Заглавие: |
|
|
Днеска взех процесора но първо не е 44лв както ми казаха а е 98лв. и второ той не тръгна .Стои в стенбай и трето го връщам защото се бяхме разбрали за цена 44 лв. и четвърто клиента си го взе че имал роднина майстор и той щял да му го направи почти без пари и пето последно ми олекна на душицата като си го взеха.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|