Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Какъв под в кухнята ???
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Сря Юни 29, 2005 7:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за съветите.Домашния съвет ще вземе решение и цената също ще е решаваща.А за морето ако остане някой лев ще прескочим за 5 или 6 дена .Много пари гълта тази кухня Evil or Very Mad
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 29, 2005 15:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Чарли "Ер" малкия ти е на клавиша "Х" ььььь Laughing
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Съб Юли 02, 2005 23:42    Заглавие: Отговорете с цитат

За кухня най - лесно за чистене е теракот,но ако нямате парно или не искате да слагате подово отопление по - добре ламинат.

Аз имам в хола и в едната спалня ламинат - от сглобяемите с клас 31. Местихме мебели по него и какво ли не, издраска се на едно две места, но за това има шкурка за ламинат и не оставя драскотини и е като нов! След това радиаторите протекоха и ламината не мръдна, никакво изметване или нещо друго, докато паркета в другата спалня бе една голяма извивка и се наложи една одисея с ремонти и майстори! Ако това лято правя ремонт съм твърдо за ламинат! Много по - топло е и по добро от паркета, а и е екологично! Не се убиват дървета за подови настилки!
Върнете се в началото
арчо
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юли 27, 2005 9:25    Заглавие: Отговорете с цитат

аз искам да питам как да се справя с подутия ламинат тъй като преди 3/4 дни имаше огромен порой във варна и при ЗАТВОРЕНА балконска врата и прозорци от ПВЦ е влязла вода под ламината
отидоха близо 8 кърпи да се подсушава и сега се наду. а живееме под наем и са ми е малко напрегнато да не земе да бучи този дето дава апартамента под наем. та въпроса ми е има ли начин да се поправи или да се получи някакво слягане че да не се забелязва много много например с некви натискови преси или нещо от сорта
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Чет Авг 11, 2005 6:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Явно ламината е от евтините ПДЧ, които се развалят от вода. Виж дали е лепен или е сглобяван. Ако е лепен отгоре след като изсъхне добре сложете нещо обемно и масивно. Ще се слегне. Ако е сглобен, просто го прибутайте с нещо като колан за ламинат или клин.
Върнете се в началото
ditronix
Гост

МнениеПуснато на: Чет Авг 11, 2005 18:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен в кухнята се слага теракот,също и в коридорите.За бани и тоалетни -излишно е да се говори.В останалите стаи-по възможност паркет!Лошото е ,че трудно можем да си го позволим.Ламината е сурогат,колкото и да е качествен.Аз лично съм виждал какво представлява най-високия клас ламинат след 2-3 години ежедневно миене и чистене.Фугите се обръщат точно като лодка.Друг е въпроса,ако няма да се чисти Laughing Наистина ламинатът изглежда отлично като нов,но трябва да се пази,защото за разлика от паркета не може да се цикли Laughing
Върнете се в началото
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Чет Авг 11, 2005 21:23    Заглавие: Отговорете с цитат

По темата която аз започнах наделя мнението за теракот и това и сложихме.В коридора също пък зимата по примера на Коцев и други патили ще сложа едно килимче в средата защото иначе ще трябва все с пантофи пък аз не обичам да имам нещо на краката Very Happy
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Чет Авг 11, 2005 22:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy Е сега в жегите е приятно като ходиш бос по теракота нали ?Даже си редя биричките легнали по пода и не ползвам хладилник Wink Wink Very Happy
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Авг 12, 2005 1:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Да не кажа, че бях почти 90% сигурен, че ще сложиш теракот. Радвам се направения избор от теб и семейството ти. Честит да ти е !

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети