| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 0:38 Заглавие: Изтрито обидно начало на темата |
|
|
| Мисля, че тук трябва да се намеси модератора. Всички сме българи, независимо какви имена носим. Целта на този форум е да си помагаме, а не да се разпалва етническа вражда. Аз имам за съседи етнически турци и се разбираме прекрасно с тях. Има място под слънцето за всички. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 6:06 Заглавие: Re: kakvo pravjat mangalite/amudji/ v tozi BG forum ? |
|
|
И какво от това като вярва в друг бог ? Това означава ли че само ние сме майстори ? Няма право да упражнява тази професия ? Или трябва да е непремнно "втора ръка " човек ? И кое по точно е "нашето време " ? Подкрепям Tokio .  _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 6:33 Заглавие: |
|
|
България си пати най много от такива българи като тоя гост.Очаквам модераторите бързо да му сектирисат писането му. Хей българино с тоя акъл си като без акъл АКО СИ ЩЪРКЕЛ И ПОПОВА ЛЪЖИЧКА СИ НЕ МОЖЕШ ХВАНА. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 6:49 Заглавие: |
|
|
Да, тук сме българи и пишем ЦЕЛИТЕ си постове на КИРИЛИЦА.
Ако и Бай Мангау пише на кирилица то няма проблеми. _________________ home studio |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 7:13 Заглавие: |
|
|
Понеже намирам написаното от т.н. Гост за изключително обидно и недостойно към всички участници във форума, си позволих да изтрия мнението му и да редактирам постовете на другите участници които го бяха цитирали.
Подобни прояви в ТОЗИ форум няма да бъдат допускани! |
|
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 7:24 Заглавие: |
|
|
Ей хора всеки се е родил под слънцето и има право да стои под него.В тази ДЪРЖАВА всеки който спазва законите и си плаща данъците е с равни права.Що се отнася за българските турци, те са безкрайно трудолюбиви и коректни хора.Живял съм в такъв край и имам прекрасни впечатления от тях.
Имам усещането че някой от хората на Волен Сидеров търси съмишленици във форума.
Някои политици бъркат Националното самосъзнание с национализъм.
Национализмът не е добър избор особено като искаме да се присъединим в Европейската общност. _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 9:22 Заглавие: |
|
|
Ами той Сидеров не иска ЕС, неще НАТО (то пък като сме в НАТО фъйда видяхме ама не това е важно) не е странно че е националист  |
|
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 11:05 Заглавие: |
|
|
| То нали се сещате нямаш проблем с малцинствата доакто те не решат да ти ги създадат иначе да си живуркат и да се въдят кат мохи само да не създават рпоблеми,ама като гледам ората какво са писали а и моя опит те взеха бая да се навират където не ги искат!Аз като ме гонят бягам не се натискам а те нахални,че и все по нахални,смели и дръзки стават така че правете си сами изводите.PEASE! |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 11:05 Заглавие: |
|
|
Слави съвсем правилно си го каза:
Болен Лидеров  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 11:10 Заглавие: |
|
|
АЗ се включвам по повод сблъсъка на голфа в трамвая в София преди няколко дена дето имало 2 голфа и двата с манговци и дето зели да бия шофиора на трамвая.Щото видите ли цветнокожите акрали с анд 100 и без да гледат минават на кръстовища.Аз се радвам че тукашните,в моя град карат само Лади,нямат апри за повече,и не карат много бързо тъй като Лада и скорост- ДА ДА Иначе да си живуркат и аз имам познати- т.н. български турци,коректни,стриктни,интелигентни и т.н.Суперлативи много защото си ги заслужават,за национализма сам против тва е тъпо,все едно да ида в америка и да ме пребият тамошните задето не сам местен,тва са тъпотии!За Сидеров незнам ама бая гласове спечели и ся заради неговата партия немогат съставят правителство яко спек  |
|
|
 |
|