Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

към сериозните хора в форума
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юни 28, 2005 17:38    Заглавие: Отговорете с цитат

не искам да се намесвам в спорове но само отбелязвам че много юзъри от този форум посещават и bgaudio например божидар200 и др които подкрепиха куад-никой не ги гони-добре са дошли!Имам чувството че куад иска да противопостави този форум на бгаудио-това е тъпо!!! един от модераторите на бгаудио
Върнете се в началото
quad
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna/Targovishte

МнениеПуснато на: Вто Юни 28, 2005 18:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Nqmam takiwa namereniq, ne mi e celta da nastroivam forumite edin sre6tu drug, nito da sasipvam bgaudio. Ako bojidar200 be6e otvarnal na glupostite izpisani po negow adres tam, otdavna da ste go izgonili.
sorry za latinicata
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Юни 28, 2005 19:00    Заглавие: Отговорете с цитат

айде стига бе, вие двамата! писна ни от вас. пъните форума с глупости. като имате проблем един с друг, разрешете го сами. това е форум за електронни специалисти.
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юни 29, 2005 17:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Кажи го на куад-че ние сме техници а не политици Very Happy -няма какво да делим.Доста пъти съм срещал и обиди и неразбиране но просто ги подминавам-не съм тръгнал да пускам теми колко съм обиден Wink Very Happy Wink
Върнете се в началото
quad
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna/Targovishte

МнениеПуснато на: Сря Юни 29, 2005 20:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти не можеш да имаш претенции, ти си анонимка, еднодневка. Ако не си забелязал, към мен се обръщат с реално име(дори и ти!). Постовете ми бяха за сайт, а ти се впрегна Smile)) Едва ли е само защото ти е писнало от "хлапета".
Имах предложение към модератора да истрие постовете на госта, както и моите(където съм писал за него). Мисля, че това ще е по-добро решение, да няма лични нападки във форума! Ако погледнем реално, в постовете на гостчето няма нищо напомнящо за електронен специалист. Ако гостчето не е забелязало, никъде не съм започвал тема за политици. Явното неразбиране на подадената му информация, както и изкривяването и, получено след преработката му, правят постовете му безсмислени и жалки. Така че, Филипов ще триеш ли?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
showMANiak
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юни 29, 2005 20:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде бе престанете бе майка му дееба Exclamation
То бива бива ама чак пък толкова
Като имате някакви спорове си ги решавайте на лични не е нужно да занимавате хората Evil or Very Mad Exclamation
ТЕмата пердлагам да се заключи Exclamation
toltec
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 30, 2005 2:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Що бе ! На мен ще ми липсва ... Свикнах с нея ( не че някой ме кара да я чета де )
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
alnico
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: sofiq

МнениеПуснато на: Чет Юни 30, 2005 7:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Mr. Green Куадчето определено неэнам как е минал психотеста на иэпита эа военноморското....дебели връэки има сополанкото Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юни 30, 2005 7:47    Заглавие: Отговорете с цитат

куадчо аз съм анонимния-а по нагоре и в други теми има постове от анонимни които не съм писал аз.моите постове се различават лесно-по явно негативното ми отношение към неграмотните чекиджии като теб хепи гей и други които без да си имате елементарно понятие от техника като теория и практика тръгвате да спорите давате съвети Shocked и въобще като ви каже някой че не сте прави се блещите като настъпани жаби Very Happy .това че не можеш да оцениш техническото ми ниво означава само че си по-примитивен и от оня хепи гей който не знае какво е коаксиален говорител Shocked Very Happy
Върнете се в началото
plamensl
Site Admin

МнениеПуснато на: Чет Юни 30, 2005 8:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Заключвам темата
При следващи анонимни постове, съдържащи персонални обиди ще блокирам ip-тата
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети