| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 17:38 Заглавие: |
|
|
| не искам да се намесвам в спорове но само отбелязвам че много юзъри от този форум посещават и bgaudio например божидар200 и др които подкрепиха куад-никой не ги гони-добре са дошли!Имам чувството че куад иска да противопостави този форум на бгаудио-това е тъпо!!! един от модераторите на бгаудио |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
quad Опитен потребител

Регистриран на: 20 Ное 2004 Мнения: 233 Местожителство: Varna/Targovishte
|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 18:33 Заглавие: |
|
|
Nqmam takiwa namereniq, ne mi e celta da nastroivam forumite edin sre6tu drug, nito da sasipvam bgaudio. Ako bojidar200 be6e otvarnal na glupostite izpisani po negow adres tam, otdavna da ste go izgonili.
sorry za latinicata |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 19:00 Заглавие: |
|
|
айде стига бе, вие двамата! писна ни от вас. пъните форума с глупости. като имате проблем един с друг, разрешете го сами. това е форум за електронни специалисти. _________________ home studio |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 29, 2005 17:57 Заглавие: |
|
|
Кажи го на куад-че ние сме техници а не политици -няма какво да делим.Доста пъти съм срещал и обиди и неразбиране но просто ги подминавам-не съм тръгнал да пускам теми колко съм обиден  |
|
|
 |
quad Опитен потребител

Регистриран на: 20 Ное 2004 Мнения: 233 Местожителство: Varna/Targovishte
|
Пуснато на: Сря Юни 29, 2005 20:41 Заглавие: |
|
|
Ти не можеш да имаш претенции, ти си анонимка, еднодневка. Ако не си забелязал, към мен се обръщат с реално име(дори и ти!). Постовете ми бяха за сайт, а ти се впрегна )) Едва ли е само защото ти е писнало от "хлапета".
Имах предложение към модератора да истрие постовете на госта, както и моите(където съм писал за него). Мисля, че това ще е по-добро решение, да няма лични нападки във форума! Ако погледнем реално, в постовете на гостчето няма нищо напомнящо за електронен специалист. Ако гостчето не е забелязало, никъде не съм започвал тема за политици. Явното неразбиране на подадената му информация, както и изкривяването и, получено след преработката му, правят постовете му безсмислени и жалки. Така че, Филипов ще триеш ли? |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 29, 2005 20:42 Заглавие: |
|
|
Айде бе престанете бе майка му дееба
То бива бива ама чак пък толкова
Като имате някакви спорове си ги решавайте на лични не е нужно да занимавате хората
ТЕмата пердлагам да се заключи  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 2:57 Заглавие: |
|
|
| Що бе ! На мен ще ми липсва ... Свикнах с нея ( не че някой ме кара да я чета де ) |
|
|
 |
alnico Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 7:29 Заглавие: |
|
|
Куадчето определено неэнам как е минал психотеста на иэпита эа военноморското....дебели връэки има сополанкото  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 7:47 Заглавие: |
|
|
куадчо аз съм анонимния-а по нагоре и в други теми има постове от анонимни които не съм писал аз.моите постове се различават лесно-по явно негативното ми отношение към неграмотните чекиджии като теб хепи гей и други които без да си имате елементарно понятие от техника като теория и практика тръгвате да спорите давате съвети и въобще като ви каже някой че не сте прави се блещите като настъпани жаби .това че не можеш да оцениш техническото ми ниво означава само че си по-примитивен и от оня хепи гей който не знае какво е коаксиален говорител  |
|
|
 |
plamensl Site Admin
|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 8:30 Заглавие: |
|
|
Заключвам темата
При следващи анонимни постове, съдържащи персонални обиди ще блокирам ip-тата |
|