| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 14:52 Заглавие: Сервизно меню за PHONOLA-TDA9350PS.. |
|
|
TDA9350PS/N2/2/0771
CB6002
SWING 01.2
PHILIPS 2000
24C08
Няма звук на 6.5 . Пав сменен .
Търся срвизен режим,няма лепенка с модела. _________________ Мери ли го? Мерих го! Смени ли го? Не съм.Смени го! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 15:03 Заглавие: |
|
|
Това е шаси Seleco Formenti SPC2002,доколкото знам май Филиповсе бори преди известно време с такъв,ноне знам резултата. _________________ Димитър |
|
|
 |
DAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 15:07 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | Това е шаси Seleco Formenti SPC2002,доколкото знам май Филиповсе бори преди известно време с такъв,ноне знам резултата. |
За същото става въпрос _________________ Мери ли го? Мерих го! Смени ли го? Не съм.Смени го! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 15:35 Заглавие: |
|
|
Голяма борба падна при мен с това изчадие но освен това по долу друго не успях да разбера и се предадох Извинете че е на руски но нямам време да го препиша.Текста е мой от руския форум
--------------------------------------------------------------------------------
С немножко помоч успел входит в сервиз но звук нет ???Вход в сервиз только с програматора а выход в опции 5 После редакции дъмпа вот что установил
байт работа сервиз
08B 00 FF
0C4 00 FF
0FD 00 FF
Стандарты в опции 1.Для получения BG DK нада поставит комбинация 03 и в меню будет BG будет и DK Запоменание думаю что автоматично а сервиз меню выключаем в опции 5. Если поставим FF будет сервиз если все 00 выходим из сервиза. _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
DAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 16:06 Заглавие: |
|
|
Познай кои има да черпи?
БЛАГОДАРЯ НА sacho!  _________________ Мери ли го? Мерих го! Смени ли го? Не съм.Смени го! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 6:34 Заглавие: |
|
|
Радвам се ако съм ти бил полезен при мен след като открихме този труден път пак не можахме да го запуснем защото вероятно има омазан и друг байт.При мен обаче нямаше звук нито на 5.5 нито на 6.5.Много те моля ако можеш свали дъмпа и го пусни тук за да опитам да го пратя на колегата на който не свърших работа.Пък и това е рядко животно и дъмпа ще ми е много от полза.Благодаря.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
DAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 8:31 Заглавие: Phonola |
|
|
Програмирах 08B от 00 на FF
0C4 от 00 на FF
0FD от 00 на FF
и на екрана излиза SWING-а ,т.е. в горния десен ъгъл само 01.2
С Натискане на бутон от телетекста на p1696 означен като(? <<),влизаш в истинското меню. С (P+) и ( P-) се сменяват опциите, а с
(V+) и (V-) техните стоиности.
Менюто е напълно разбираемо. _________________ Мери ли го? Мерих го! Смени ли го? Не съм.Смени го! |
|
|
 |
DAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 8:46 Заглавие: |
|
|
Забравих.Изхода от серв. е оп.5 от FF на 00,
или обратното и гасиш ТВ-то.  _________________ Мери ли го? Мерих го! Смени ли го? Не съм.Смени го! |
|
|
 |
venelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 11:16 Заглавие: |
|
|
| a пробвах те ли : power of ot мрежовия бутон, едновременно menu ot panela power от rc вкючваме мрежовия , двата (меню, power se се държат докато тръгне високото |
|
|
 |
DAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 11:49 Заглавие: |
|
|
| venelin написа: | | a пробвах те ли : power of ot мрежовия бутон, едновременно menu ot panela power от rc вкючваме мрежовия , двата (меню, power se се държат докато тръгне високото |
Пробвах, не ме пусна _________________ Мери ли го? Мерих го! Смени ли го? Не съм.Смени го! |
|
|
 |
|