|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 12:46 Заглавие: |
|
|
Не ви е виновен Сидеров.Той говори това което 90% от населението на България говори.От набезите на крадците всички страдаме така че според Сидеров който краде независимо какъв е турчин българин циганин мястото му е в затвора.И сега пищят от него най вече тия дето си развяват байрака както си искат. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 15:37 Заглавие: |
|
|
Не знам дали е редно да се преиначават имена ,защото на фона
на каруците по главните улици, извадените решетки на канавките,
шофирането на лица с шофьорски книжки без изискуемото
образование издадени кой знае от кого ,ограбените хора
в превозните средства и т.н. много от нещата които Сидеров
казва не са лъжа.Лично аз съм ремонтирал техника на много
хора от малцинствата и нямам нищо против тях, но тези които
вършат тези неща обикновено не са местни, нямат документи,
а власта си затваря очите.Я вие вдигнете някоя решетка
или карайте с нередовни документи да видите какво ще
ви се случи.Не съм адвокат на Сидеров но законите са еднакви за
всички. |
|
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 17:37 Заглавие: |
|
|
Оппааа тука са изцепи малко ич биля не са еднакви за всички законите ама хич нито към манговците нито към бугатите Ромите ги пребиват от бой,щото си заслужават,дето викаш крата и т.н. ,и акт ги преберат "бате децата няма какво да ядат айшето и ТОЙ така говорят,а нас ни карат да плащаме глоби и т.н.Ми нали по чужбианта има ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД!Ми ужж се стремим да подражаваме на другите развити страни а копираме само това което пблагодетелства ората на високите псотове да могат ТЕ да живеят добре.Да пратят разбойниците каквито и да са те да бачкат за анрода е да чистят улиците да се возят на боклукчииските камиони-отзаде естествено за да не крадат пойче бе!Що трябва да търпим и гледаме как им се разминава БЕЗНАКАЗАНО той българина от това се дразни че за едни може а за дружи не  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|