|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 29, 2005 12:53 Заглавие: Скенер umax Astra2100U-въпрос |
|
|
Скенер umax Astra2100U .Като е включено захранването ,независимо
дали е свързан или не с компютъра, лампата непрекъснато свети.
Някой може ли да ми каже ,това нормално ли е и ако не е ,къде
да търся дефекта? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
кк Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 29, 2005 15:23 Заглавие: Re: Скенер umax Astra2100U-въпрос |
|
|
| grishan написа: | Скенер umax Astra2100U .Като е включено захранването ,независимо
дали е свързан или не с компютъра, лампата непрекъснато свети.
Някой може ли да ми каже ,това нормално ли е и ако не е ,къде
да търся дефекта? | Някои (по евтинките) светят непрекъснато, други примерно половин един час след калибровката или последната употреба. Най-вероятно нищо му няма да скенера - лампата може да си свети така 2-3 години нон стоп без да се влошат качествата и. Изключвай го като не го ползваш а като ще сканираш го включваш просто и евентуално ресканваш за нови устройства. Единственото нещо което би могло да се повреди е транзистора който прекъсва захранването на инвертора но вероятността е като да спечелиш от тотото. |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 10:37 Заглавие: |
|
|
| Аз имах преди време 2000U. В програмата към скенера имаше опция, чрез която избираш продължителността на светене на лампата. Не си спомням дали имаше вариант за "безкрайно" светене, погледни. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|