| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 22, 2004 17:51 Заглавие: |
|
|
За толкова пари само захранване (мрежов трансформатор, грец, електролитни кондензатори) И за още толкова някакво STK. Това е примерно за 2Х30-50. Работиш на 2 външни колони. 2 или 3 ленти - избора е твой. Тях може и по - късно, след като отчетеш проекта. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Пон Май 31, 2004 16:44 Заглавие: |
|
|
| Mom4eta mnogo mi haresa napisanoto vuv foruma zaintruguvahte me silno.Ne sam se zanimaval do sega s podoben vid deinost no opredeleno bih iskal za celta da otbeleja 4e ne u4a v nqkakvo specialno za celta u4ili6te iskam tova da se prevurne v moe hobi no ne znam ot kade da namerq informaciq potursih v neta ama ni6to samo sfemi nekvi ama az i bukel si nqqm ot vidqnoto kakvo da pro4eta ot kade i moje li nqkoi da mi pomaga v tova slojno na4inanie? |
|
|
 |
miro_m Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 01, 2004 14:34 Заглавие: |
|
|
до Morphadron
пиши ме на майла и ще ти дам някоя и друга информация  |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 12:02 Заглавие: re |
|
|
| Триабва ти 1 кросовер да ти ттдели ниски средни и високи за крайно стапало взимаш 4 канален усилвател в 1 корпус например ТДА1552 2 канала пускаш стерео а останалите 2 мостово за баса и си готов. Ето ти малко адреси www.rlocman.ru www.promelec.ru www.shema.ru УСПЕХ |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
|
|
 |
nikolce Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 09, 2004 23:12 Заглавие: |
|
|
Ако си от София, и ако още търсиш схеми, драсни ми един е-маил на [email protected] или обади се на 0898226669 и тука в форума става. Имам един субвуфер 1х40 и две малки към него 2х10 комплект са. пластмасови са малко са по-жълтяли, и са стари 3 години и са компютърни каквито търсиш. двете малки бачкат екстра. Субвуфера нема тонколона изгоря, пробвал съм го на друга в дървеня кутия 30 вата ..... аз се учудих колко е добре, значи от вуфера имам платката с захранване и ти трябва само тонколона.
Давам ти ги комплект подарък!!!
Можеш там и в даскалото да ги дадеш преработени разбира се .
Давам ти ги защото не ги ползвам. Ако искаш нали.
П.П. Ако ще се обаждаш обади се тази седмица че може да си заминавам в Македония следващата, аве пиши на мейла нема проблем, ще се намерим. |
|
|
 |
cycle_cat Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 4:08 Заглавие: abee ... |
|
|
Maj dosta ti se uslojnqva jivota taka
Trqa razdeli6 niskite i sredite i visokite o6te predi krajnoto stypalo .. posle bassa ot L i ot R da gi smesi6 ( koeto ne e trudno ) posle 3otdelni krajni stypala 1 - za bassa , 2 i 3 za L i R visoki i sredni ... i posle samite koloni ...
satelit4etata kakto gi nari4a6 6i e naj dobre da sa dvulentovi , koeto zna4i 4e 6e trqa pravi6 i filtri za koloni 6toto inache malko trudno 6i nameri6 govoriteli da vadqt svqsno ot 2kHz do 20kHz da re4em ... abe ne e lesna tvojta
Mda i ako vsy6tnost iska6 da e ne6to gotino 6i trqa se postarae6 i za zahranvaneto ... nachi tyrsi6 si transoformator i po qki kondenzatori i vyob6teee .... predlagam ti za krajnoto stypalo TDA7294 tq prinzipno e mo6tna i dobre sviri do 50W predlaga Hi Fi sound mislq 4e nelinejnite izkrivqvaniq bqha do 0.02 % pyk ako ne iska6 da e tolkoz mo6tno moje6 prosto da i namali6 zahranva6toto naprejenie ama ne pomnq kolko be6e minalnoto ima razni na neomontana s taz integralna shema i moje6 si vzeme6 napravo takiva ... Abe to maj se okazva 4e kato sedne6 i pomisli6 malko i ne e 4ak tolkova slojna
Are i uspeh !!!
cycle_cat |
|
|
 |
zenek Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 18:11 Заглавие: |
|
|
| nikolce написа: |
Давам ти ги комплект подарък!!!
Можеш там и в даскалото да ги дадеш преработени разбира се .
Давам ти ги защото не ги ползвам. Ако искаш нали. |
Благодаря за предложение, радвам се че има хора, които са готови да помогнат.
От Варна съм и затова не мога да приема подаръка.
Вече не ми трябва за университета, там представих една схема,
колкото да мине номера. Временно бях преустановил работата по
този проект заради изпитите. Сега почнах чета материали по темата и след
седмица ще постна във форума алфа версия на това което съм измислил . |
|
|
 |
bormata Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 17, 2004 12:03 Заглавие: чудничко! |
|
|
Много яко бе хора! Кефите ме!
Много сте прави. Раборя в сервиз на фирма за хардуер. Отварял съм всички маркови и не-маркови подобни системи за компютри и домашно кино. Пълна скръб. Не разбирам как не ги е срам да пишат тези мощности по етикетите! Че аз не съм виждал трансформатор по голям от 50W в тях!!!!!! Сложи кпд и пдни от коня!
Имах идея да си сложа едни такива в колата. Обаче направих друго.
Дъно с вграден звук и pentium100Mhz, дос 6.22, MPXplayer /Под дос/,
само num pad клавиатура, HDD 1.6 Gb , усилвател с 2бр tda8560q за 4 трилентови тела за автомобил- елементарно и най сложното, -5 и -15v
Всичко това в кутия 250х250х100 като ползвам вентилатора на процесора за системен, седи под кората на багажника и свири та се къса!
С клавиатурата имам еквилайзер, усилване, избор на песен по номер и прескачне вътре в песента.
Има вариант за поставяне на дисплей за таго'вете но според мен няма смисъл само пари се дават!
Ако някой иска мога да помогна да си стори същото. Проблем е също подкарването на звуковата карта под дос, така че ако накой се залови, да си смъкне плейър и да пробва да изкара звук- чак тогава да кове. Става и с 486SX, но по надолу не съм пробвал. Виждал съм един американец да го прави с LINUX но аз не се наемам. хехе |
|
|
 |
F SOL Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 12:13 Заглавие: |
|
|
Dobre we mom4eta az imam drugo repdlojenie.Zna4i edno obikno venno CD na koeto estestveno si ima kopove za smqna na pesnite demer Forward i backward i si ima zivod za slu6alki.Vruzvame si gi kam zahranvaneto i posle ni trqbvat 2 usilvatelq ediniq da kajem TDA7560(4x50) i edin TDA8924(bridge 240w 4ohm) ima i filter za vtoriq amplifier tui kato e za subwoofer.samo edno mi e spunkata v ideqta nqmam ideq kak da si napravq shema za zahranvane trqqt mi ot tiq 12v da stanat kam 27 :)Molq vi ako imate taq vuprosna shema daite pdf ili nqkvo info za da si go buildna  |
|
|
 |
|