|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 15:58 Заглавие: KENWOOD -лента |
|
|
Колеги здравейте.Модела на радиото е KRC-PS797R.Прекъснала е лентата-само 1 пин.Това го направих за сега но мисля че след време ще се скапе и на друго място.
От къде мога да си закупя такава лента- Лентата е от тези оранжевите дето се навиват на една пластмаса като се върти панела??? _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 16:13 Заглавие: Re: KENWOOD -лента |
|
|
| bai_tishan написа: | Колеги здравейте.Модела на радиото е KRC-PS797R.Прекъснала е лентата-само 1 пин.Това го направих за сега но мисля че след време ще се скапе и на друго място.
От къде мога да си закупя такава лента- Лентата е от тези оранжевите дето се навиват на една пластмаса като се върти панела??? |
bai_tishan Тези лентови кабели преди няколко години бяха много скъпи (почти 100 лева), сега вече цената им е съвсем поносима (около 10 лева). Най-добре е да се поръча по парт номер, така няма да стане грешка, защото тези лентови кабели са няколко модела и всичките се навиват по еднакъв начин, но накрайниците им са различни. Другия вариант е да извадиш лентовия кабел и с него да търсиш същия. Предполагам, че тези лентови кабели ще намериш във всеки сериозен магазин за резервни части.
Успех!
П.П. Ако не можеш да го намериш, обади ми се, ще помогна. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 18:43 Заглавие: |
|
|
Тokio благодаря.Ще видя тук да проверя дали могат да ми я доставят.Имам още една такава(скъсана) която е същата но пише друго на нея.Надписите са различни а лентите са еднакви _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|