|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
veso_1970 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 18:11 Заглавие: pPOBLEM S BEZJICHNA KLAVIATURA |
|
|
Imam bezjichna klaviatura i mishka. Decata mi sa skasali kabela do buksata na radiopriemnika. Reshih da swarja nowa buksa (PC2) i razriazoh kabelite. Swarzah kabela na buksata na mishkata sas sashtite cvetove na kabela ot radiopriemnika i tia proraboti. Za sajalenie kabela na klaviaturata beshe skasan tochno w samata buksa i sega ne moga da opredelia kak da swarja tezi 4 kabela - kam koi kracheta koi kabel da otiwa???? Ne znam i kak moga da opredelia tova??? Te sa 4 na broi. Molia za pomosht. Ne mi se izhwyrlia klaviatura za 70 leva, a kombinaciite sa dosta i tova uslojniawa problema mi. e-mail [email protected] Blagodaria na vsichki, nezavisimo ot krainia efekt.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 18:25 Заглавие: |
|
|
veso_1970, комбинациите хич не са много, при положение, че от тези 4 кабела два са за захранване (+5V и маса). Останалите два са Data и Clock, които и да не ги уцелиш от първия път (по законите на Мърфи) нищо страшно няма да стане, просто в единия случай няма да работи.
Ако има още нещо неясно - питай, но следващия път на кирилица, моля. |
|
|
 |
кк Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 23:38 Заглавие: Re: pPOBLEM S BEZJICHNA KLAVIATURA |
|
|
| veso_1970 написа: | Imam bezjichna klaviatura i mishka. Decata mi sa skasali kabela do buksata na radiopriemnika. Reshih da swarja nowa buksa (PC2) i razriazoh kabelite. Swarzah kabela na buksata na mishkata sas sashtite cvetove na kabela ot radiopriemnika i tia proraboti. Za sajalenie kabela na klaviaturata beshe skasan tochno w samata buksa i sega ne moga da opredelia kak da swarja tezi 4 kabela - kam koi kracheta koi kabel da otiwa???? Ne znam i kak moga da opredelia tova??? Te sa 4 na broi. Molia za pomosht. Ne mi se izhwyrlia klaviatura za 70 leva, a kombinaciite sa dosta i tova uslojniawa problema mi. e-mail [email protected] Blagodaria na vsichki, nezavisimo ot krainia efekt.  | С много голяма вероятност цветовете са същите като на мишката освен това достатъчно е дори само данните и клока да вържеш (двата проводника които не дават късо с нито един от тези на мишката). Пинаута го има по нета |
|
|
 |
veso_1970 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 8:19 Заглавие: |
|
|
Благодаря за съветите! След тези ваши разяснения смятам, че тази вечер ще имам пълен успех. Намерих и pinout-а в нета. Благодаря Ви още веднъж. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|