| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
davidkov Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 22:08 Заглавие: Какъв телевизор да си купя за 280 до 350 лева? |
|
|
Здравейте,
имам нужда от Вашето професионално мнение какъв телевизор да си купя. Смятам да си го купия от Техномаркет Европа. Ценета на телевизора да е от 280 до 350 лева.
Благодаря Ви предварително!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 22:34 Заглавие: |
|
|
Купи си тоз дето ти харесва, а ако искаш нашето ( на ТВ техниците ) мнение, то си вземи такъв дето се разваля по-често, за да ядем и ние хляб  |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 6:54 Заглавие: |
|
|
купи си SANG от технополис много е евтин и му дават 3 години гаранция _________________ home studio |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 9:58 Заглавие: |
|
|
| Само внимавай че между новите има доста ментета .Санг са добри ползвам такъв от 2 год. и няма грешка .За Неото в началото като излязоха имаше доста сполучливи модели но сега не е така . Ако имаш познат, който разбира ще е най добре с него да избираш. Хубаво гледай картината да е правилна геометрически да не е нещо мътно по екрана и да няма надраскано на кинескопа, усили яркоста и контраста до мах. за да прецениш кинескопа при това картината може да се поразмърда в крайщата което не е много добре но незначи че тивито е за изхвърлане. Разцъкай сам дистанционното и разгледай менюто на телевизора а не консултанта по продажбите в магазина. Виж за външни дефекти по самия телевизор - виждал съм ново Нео с незакрепена платка - просто и бяха спестили болтчетата или пък накриво запоен тунер толкова криво че антената се слагаше трудно.Внимателно виж книжката с упътването може да имаш стайна антена към тивито и батерий за дистанционното а да са ти спестени ! Успех |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 12:34 Заглавие: |
|
|
| Виж в Метро там може да е по евтино |
|
|
 |
zaq Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 19:12 Заглавие: |
|
|
Купил съм два NEO и WATSON,качеството е задоволително и работят перфектно вече блиэо три години.В момента продават в МЕТРО САМСУНГ 21",флат-кинескоп -249лв. беэ ДДС  |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2005 0:53 Заглавие: Какъв телевизор да си купя за ... |
|
|
| Имам само лично мнение-ремонтирам телевизори от двадесет и седем години и ако трябва да си купя сега-никога-НОВ.За тези пари имам две Сонита,на две години,от Англия,които не заменям за който и да е от Технополис.Наскоро гледах ЖВЦ-голямо,хубаво,лъскаво,а вътре-Вестел.....Турция,или Кроун-незнайно къде.Да не говорим за Ayco,Hyundai и много други с неизвестен произход.Колегата,който ги поддържа днес каза,че най-после слънцето изгря и в неговия сервиз.А залезът на вашите спестявания тепърва започва. |
|
|
 |
|