|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
инж.Васил Сапунджиев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 6:58 Заглавие: |
|
|
| Това е ясно! Но все пак не съм литератор и не съм единственият, който допуска правописни грешки. Въпреки това мисля, че изложението ми е написано разбираемо. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 7:28 Заглавие: |
|
|
Изрядния правопис обикновенно е единственото качество на много профани, наредили шестиците в бележника, тук предполагам по-важен е опита и това, което се споделя. ( В това изречение има поне 3 правописни грешки, да видим дали ще се намери капацитет, който да се включи във форума само за да ги маркира
Що се отнася до бобините на индуктив-баланс уредите, наистина геометрията им е критична, чувал съм, че при фабричните модели не са просто заляти в корпуса, а са разположени "висящо" в специални канали, т.е. има вътрешна контрукция, която гарантира баланса, но е "окачена" за външната с подходящи еластични материали.
Някой разглеждал ли е това www.pulsediscriminator.com
Има описан pulse induction / disrimination metal detector, български проект ... |
|
|
 |
jivaka Гост
|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2005 16:11 Заглавие: Re: Метал дедектори |
|
|
| Noel написа: | | Всички металдедектори имат един "основен" недостатък. В описанията им е написано че работят на 1,2,3,4 метра но това се нарича "Пределна чувствителност на апарата" Тоест чко се изправиш срещу една метална стена ще я хванеш на разтоянието което е дадено в описанието на апарата но няма да можеш да намериш монета на 2 метра под земята. Масово разпространените имат ПЧ около 2 метра а монета с размерите на един лев намират на около 30-50 см. |
Iavno si na ti s metalodetektorite. Podarixa mi povreden magnum ot 78 mislia 4e6ka sxema ako ne gre6a, zaslujava li si da ia remontiram / povredena e/ .  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|