|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vesko77 Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 8:54 Заглавие: Eagle - работи ли някой ? Платки в София |
|
|
Пичове,
Eagle на Cadsoft.de много ми харесва за дреболийки, само че в freeware версията ограничението от 10x10 cm. хич не ми харесва. С повечето от регистрациите които ги има в нета съм пробвал - нещата стават , но ако изработеният файл се опита да се отвори от друг компютър с регистрирана или пиратска версия или различна от текущста дава познатите до болка грешки 293, 285 .... Кофти работа. Някой успявал ли е да подкара както трябва.
А и дрuго - някойта платкаджииница в София дето прави от Eagle- ски файлове платки, че със сигурност додето налучкам настройките за герберите и дрил файловете ще трябва да пусна поне 10 серии
Поздрави Веско. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 21:08 Заглавие: |
|
|
Vesko77, няма проблеми с кракнат Eagle да генерираш герберите на отделните слоеве и drill файла. с тези файлове може да работи всяка платкаджийница. _________________ home studio |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|