| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 10, 2005 14:25 Заглавие: tv SOGO mod TV 1403 T-dump |
|
|
Проц.LC863228B
24CO4
LA76810B
Тв-то е от гръм,вече работи,но не се регулира звука.
Звука е само на MAX- а OSD нормално _________________ Мери ли го? Мерих го! Смени ли го? Не съм.Смени го! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 10, 2005 15:04 Заглавие: |
|
|
Опитай с този . _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
DAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 10, 2005 16:50 Заглавие: ? |
|
|
Същата работа,
нещата маи не вървят на добре.
Муте-то работи,но регулиране няма. _________________ Мери ли го? Мерих го! Смени ли го? Не съм.Смени го! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 10, 2005 16:59 Заглавие: |
|
|
| Извинявай за въпроса но това не е ли апарат на няколко месеца в гаранция |
|
|
 |
DAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 10, 2005 17:06 Заглавие: ? |
|
|
Да на 3 месеца е но са му отказали гаранцията,а като попитал колко ще струва ,му казали 100лв.
А как се влиза в срвизен режим на това тв. _________________ Мери ли го? Мерих го! Смени ли го? Не съм.Смени го! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 10, 2005 17:24 Заглавие: |
|
|
И обеща на клиента да му го направиш за 20-30 лв и да докажеш че фирмените сервизи са кожодери и нищо неразбират А няма ли да поискаш схема и вход в сервиз
Модерирано от RC
Не си прав! Ако няма какво да кажеш или не искаш да го кажеш, не го прави по този начин! А въпроса за влизането в сервиз е вече зададен.
Не в този форум. |
|
|
 |
DAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 10, 2005 18:02 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | И обеща на клиента да му го направиш за 20-30 лв и да докажеш че фирмените сервизи са кожодери и нищо неразбират А няма ли да поискаш схема и вход в сервиз  |
Колега 6 години съм работил в РОЯЛ И не мисля,че фирмените сервизи са кожодери и нищо неразбират .
Ако искаш да си говорим глупусти ,имам и поща и ICQ и Skype _________________ Мери ли го? Мерих го! Смени ли го? Не съм.Смени го! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 10, 2005 22:01 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | И обеща на клиента да му го направиш за 20-30 лв и да докажеш че фирмените сервизи са кожодери и нищо неразбират А няма ли да поискаш схема и вход в сервиз
Модерирано от RC
Не си прав! Ако няма какво да кажеш или не искаш да го кажеш, не го прави по този начин! А въпроса за влизането в сервиз е вече зададен.
Не в този форум. | RC не усещаш ли че вече се превръщаш в пъдар, вървиш по стъпките на друга светла личност която се намесваше за щяло и нещяло във всяка тема Следи за пазване правилата на форума но не прилагай и твоите вътрешни правила и понятия който явно само ти ги знаешНищо лично |
|
|
 |
Boyan Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 10, 2005 22:27 Заглавие: |
|
|
| DAN смени професора LC863228 и всичко ще се оправи.Не питай защо а просто го смени. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2005 7:15 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | И обеща на клиента да му го направиш за 20-30 лв и да докажеш че фирмените сервизи са кожодери и нищо неразбират А няма ли да поискаш схема и вход в сервиз
|
Това по кои правила е ? |
|
|
 |
|