| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Naprednal sum Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 15:10 Заглавие: Как се връзва трансформатор 120вт 2х31в |
|
|
| Как се връзва трансформатор който от двете страни е с по три извода от двете страни ае от страната на преобразувания ток 2х31волота ми е ясно как се връзва ама там на 220 дето влиза къде се свързва третия извод?Щото аз сложих на двете крайни точки 220волта ама средния(общия) извод е свободен и пускам и нищо досега не съм виждал такъв ами само с два извода за 220волта помагайте спешно че усилвателя и приятела чакат само вашия отговор |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 15:16 Заглавие: |
|
|
Ами премери я с омметър.
Възможно е третия извод да е екран например и да не си уцелил кои два извода са ти първичната намотка.
На така зададен въпрос, трудно би могло да се каже нещо по-конкретно.
Не ще да си много Naprednal  |
|
|
 |
madjurov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 23:45 Заглавие: |
|
|
Може да имаш извод от първичната за друго първично напрежение 110V или 127V. Може да е екранираща намотка. Слушай преждеговорившия колега и мери с омметър. Ако има връзка с другите изводи е междинен извод - не го свързвай изобщо. Ако няма връзка с други изводи, вероятно е екран - дай го на GND на схемата! Подай 220 V на изводите, между които има най-голямо омическо съпротивление! _________________ Бъдете здрави! |
|
|
 |
|