Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Тонколони Creative Inspire 6600 - неизвестна IC...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гого
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юли 13, 2005 12:07    Заглавие: Тонколони Creative Inspire 6600 - неизвестна IC... Отговорете с цитат

Дали се е случвало на някой да ремонтира такива тонколони - Creative Inspire 6600 - 6.1... на платката на усилвателя има някакъв чип на Creative CT 1975-SAM... По принцип Creative не произвежда чипове - това е някакъв чип, който те са го надписали така... Та въпроса ми е дали някой знае как е истинското означение на този чип, щото CT 1975-SAM пък никъде не мога да намеря...
Върнете се в началото
electronics
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас /Варна

МнениеПуснато на: Сря Юли 13, 2005 12:51    Заглавие: Отговорете с цитат

предполагам че това е маркировка на фирмата производител на тонколоните. И аз така правя с моите схеми. заличавам модела и нанасям мои код. така не могат да ми крадат схемите.

http://drmelectronics.hit.bg/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
кк
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юли 13, 2005 14:54    Заглавие: Re: Тонколони Creative Inspire 6600 - неизвестна IC... Отговорете с цитат

Гого написа:
Дали се е случвало на някой да ремонтира такива тонколони - Creative Inspire 6600 - 6.1... на платката на усилвателя има някакъв чип на Creative CT 1975-SAM... По принцип Creative не произвежда чипове - това е някакъв чип, който те са го надписали така... Та въпроса ми е дали някой знае как е истинското означение на този чип, щото CT 1975-SAM пък никъде не мога да намеря...
По принцип Криейтив както и много други фирми (като Ати, Нвидиа, Макстор, Уестърн диджитал) си поръчват интегрални схеми от време оно във фаундри сървис, главно TSMC i UMC.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети