|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гого Гост
|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 12:07 Заглавие: Тонколони Creative Inspire 6600 - неизвестна IC... |
|
|
| Дали се е случвало на някой да ремонтира такива тонколони - Creative Inspire 6600 - 6.1... на платката на усилвателя има някакъв чип на Creative CT 1975-SAM... По принцип Creative не произвежда чипове - това е някакъв чип, който те са го надписали така... Та въпроса ми е дали някой знае как е истинското означение на този чип, щото CT 1975-SAM пък никъде не мога да намеря... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
electronics Опитен потребител

Регистриран на: 15 Апр 2005 Мнения: 238 Местожителство: Бургас /Варна
|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 12:51 Заглавие: |
|
|
предполагам че това е маркировка на фирмата производител на тонколоните. И аз така правя с моите схеми. заличавам модела и нанасям мои код. така не могат да ми крадат схемите. _________________ Господ прощава, токът - не!
http://drmelectronics.hit.bg/ |
|
|
 |
кк Гост
|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 14:54 Заглавие: Re: Тонколони Creative Inspire 6600 - неизвестна IC... |
|
|
| Гого написа: | | Дали се е случвало на някой да ремонтира такива тонколони - Creative Inspire 6600 - 6.1... на платката на усилвателя има някакъв чип на Creative CT 1975-SAM... По принцип Creative не произвежда чипове - това е някакъв чип, който те са го надписали така... Та въпроса ми е дали някой знае как е истинското означение на този чип, щото CT 1975-SAM пък никъде не мога да намеря... | По принцип Криейтив както и много други фирми (като Ати, Нвидиа, Макстор, Уестърн диджитал) си поръчват интегрални схеми от време оно във фаундри сървис, главно TSMC i UMC. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|