| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
genhack Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2005 9:55 Заглавие: Уредба Самсунг НЕ чете дискове |
|
|
Здравейте! Имам стерео уредба Samsung max N50,четяща cd-r(без rw i mp3), но постепенно спря да чете каквито и да е дискове. Завърта диска, върти около 1мин и накрая "казва", че няма сд вътре. Казвам постепенно, защото в началото като беше нова четеше всички дискове, после спря да чете матричните, а сега вече и cd-r, които си записвам сам. Чувал съм че трябва да се изчисти лазера и веднъж преди около 6месеца го правих с клечка памук за съжаление ефекта беше Нулев. Дайте съвети как да я оправя. Надявам се да е нещо малко и да го оправя сам, че не ми се ще да я водя на доктор 
Последната промяна е направена от genhack на Пет Юли 15, 2005 10:11; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2005 9:57 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Дайте съвети как да я оправя. |
genhack, най-добре я занеси в сервиз. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2005 9:59 Заглавие: |
|
|
| Ако нямаш опит с финни механични устройства,по добре я занеси в сервиз.Много е вертоятно да е за смяна на цялата оптика.... |
|
|
 |
genhack Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2005 11:32 Заглавие: |
|
|
Абе сервиз, ама не ми се дават много пари за нея. И без това двата ремъка на дековете се скъсаха(имам 1 друг обаче още не съм го сложил), радиото не хваща почти нищо, сд-та не чете абе само aux входа работи безпроблемно
А изненада оставих я да повърти един диск(правен без покритие е ,но с него се "разбират" най-добре) и взе че тръгна. Но нито един друг не тръгва!!! |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2005 11:57 Заглавие: |
|
|
Тогава решаваш дали да я рестврираш,в сервиз с визстановяване на всички функции или я оствяш да си работи на AUX  |
|
|
 |
soundMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2005 13:51 Заглавие: |
|
|
... или като нощна лампа !!! Карай я към сервиза.Не са им скъпи оптиките,пък и ремъците не са състояние.Успех ! |
|
|
 |
|