Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Какъв е този елемент и за какво би послужил ?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Svetoslav40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Берлин/Германия

МнениеПуснато на: Пон Юли 11, 2005 10:05    Заглавие: Отговорете с цитат

даааа,даааааа
и аз мисля като "колегата" charli, имам неприятното чувство че тука има хора които само гледат кои каво и как е написал.....сериозно, писна ми от такива (не че има не6то ло6о в това), но да влезне някои и просто да коментира кои какви гре6ки е направил, без никакъв коментар по вапроса които е зададен е ТЪПО Confused. В такъв момент си мисля че въпросния "коментатор" просто иска да трупа постове за да му се вдигне реитинга.....

ни6то ли4но
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юли 18, 2005 22:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за подкрепата, макар и излишна в случая. По-горе "Госта" пак бях аз. Не знам кой крив, кой прав, но наистина някой коментари са напълно излишни. Бъдете живи и здрави. Все още за мен този форум е №1. Smile

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
Ditronix
Гост

МнениеПуснато на: Пон Юли 18, 2005 22:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Charli i swetoslaw-време е вече и вие заедно с моя син да разберете че неграмотници като Вас по далеч от поялника няма да стигнат.А по-други момчета ще идат по-далеч от Вас.Повярвайте-ние задръстените дъртаци/на по 50-52 години/минахме между капките,а и нямаше хакъде да ходим.Мислете му Вие-все някой друг ще Ви е виновен.Между другото,освен чалга нещо друго от музиката чували ли сте?
Върнете се в началото
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юли 18, 2005 23:33    Заглавие: Отговорете с цитат

А ти по какво съдиш дали един човек е неграмотен.? Айде, за сина ти имаш наблюдения, но за хора дето ни си ги чувал, нито си ги виждал.... Не мисля, че по два написани реда може да се съди за това какъв е човека. А ти след кати си толкова напреднал с материала, защо не помогнеш на синчето ти. Значи или той е тъп, или проблема е в теб - все пак вие сте му баща. Аз лично много добре се асоциирам с всякакъв тип хора, било грамотни или неграмотни, боло цигани или не. Днес мога да говора на идиотски и да пиша на идиотски, утре мога да съм любезен, в другиден мога да съм с маниери на наркоман. За мен по важното е, че знам къде се намирам и какво правя в момента. Много поздрави на сина ви, и не се отчайвайте. Аз поне засега съм на 100 % адреналин, което е може би най-хубавото в един човек, без значение на колко години е. Една отметка само: никъде не съм споменавал за дъртаци, най-малкото имена.
RC - мога ли да заключвам темата и при необходимост да я отключа отново?

Последната промяна е направена от charli на Пон Юли 18, 2005 23:52; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пон Юли 18, 2005 23:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Питам се, защо ли се наложи да си напрягам мозъчето, по коментара на Дитроних. Само като прочетох мнението в близкия пост ...... май некой хора верно са тук за да си губят "ценното" време......
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Юли 19, 2005 9:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Idea Моля въздържайте се от лични разборки. Форумът не е място за това Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юли 19, 2005 13:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Та...какво стана със щанцованата жълта кутиика??
Върнете се в началото
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 19, 2005 15:46    Заглавие: Отговорете с цитат

HAHAHAHHAHA Laughing .... за малко да си помисля, че не будя никакъв интерес в този форум Razz Все още не мога да намеря фотоапарат, с който да снимам тази прословута кутийка. Като намеря такъв, непременно ще кача снимки. Cool

Върнете се в началото
Ангел
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Сря Юли 20, 2005 1:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Толкова ли няма покрай тебе телефон с камера,че ми стана интересно Rolling Eyes
А това за правописа-уважавай себе си,за да те уважават другите Exclamation Wink
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юли 20, 2005 12:08    Заглавие: Отговорете с цитат

GSM-и с камери колкото искаш околко мене, но проблема е прехвърлянето на снимката на PC. Не мога да разбера защо всички си купуват GSM-и (за по 500-600 лв.) с камери и като го избират гледат колко е "добра" камерата и т.н. и същевременно се стискат да дадът 20-30 лв. за DATA кабел. Вчера снимах елемента с GSM. Сега трябва да чакам снимките да се прехвърлят през инфраред-а на друг GSM и оттам на PC. Пази Боже да стане !
А за правописа - истината е, че не всеки път се съобразявам с него, особенно по форумите. Това е единственият форум, в който се налага кирилицата и се радвам, че аз бях участник в този преход, който не беше никак отдавна. За човек, който пише предимно на латиница е трудно (мързеливо) да мине от другата страна на барикадата.

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети