| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Сашо Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 23, 2005 17:20 Заглавие: ТВ сервиз в Редута/Слатина |
|
|
| Бихте ли ме посъветвали къде мога да намеря сервиз за телевизори. Моят пострада при гръмотевична буря - по кабела на кабелната телевизия. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Сашо Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 23, 2005 18:40 Заглавие: |
|
|
| Добре де, може и да не е в Редута. Някъде на близо? |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 23, 2005 20:35 Заглавие: |
|
|
Кой е пострадал не разбрах и какъв е?
089 9903800 Сашо |
|
|
 |
zxcr Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 0:54 Заглавие: Re: ТВ сервиз в Редута/Слатина |
|
|
| Сашо написа: | | Бихте ли ме посъветвали къде мога да намеря сервиз за телевизори. Моят пострада при гръмотевична буря - по кабела на кабелната телевизия. |
Сашка, братче, нямаш дерт!! Ние те очакваме!!! Но не бъди от тези които не знаят какво искат!!! Ти си човека който решава, но по принцип "НИЕ" не можем да гарантираме крайната ремонтна сума при гръм. ТИ си този , който трябва да реши -дали да му се ремонтира апарата или да си купи -по съвременен -след консултация с КОЛЕГИ.
А ако те интересува дали може да се възтанови апарата ти -всички колеги биха отговорили -ДА няма невъзможни неща .(Имам в предвид , че в консултацията ще е спомената и цената минимум-максимум за ремонта-РИСКОВЕТЕ СЛЕД ТОВА СА ВЗАИМНИ...)
УСПЕХ!!! |
|
|
 |
Сашо Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 9:25 Заглавие: |
|
|
Ясно, момчета. Предполагам, че трябва да ида в сервиз който да погледне машината и очаквах от вас някакъв тел или адрес.
Ако ви трябва повече инфо за това как е пострада - телевизора беше изключен от копчето на предниа панел (не от дистанционното) и оствен така за през седмицата като тук в София са били големите бури. Като се варнах разбрах че след мълния са изгорели няколко телевизора в блока които са вързани на същата кабелна ТБ на която сам и аз. Когато се опитах да включа моя ТВ той ваобще не се сабуди - не показва никакъв признак да минава ток през него
Е, ако се сетите кой може да помогне дайте некой телефон. Мерси! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 14:39 Заглавие: |
|
|
Колеги от София приемете молбата на човека той най учтиво ви моли и както виждам няма някакви претенции като други капризни клиенти.Затова нека се покажем като възпитани хора и му се обадете да му помогнете. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Сашо Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 26, 2005 23:40 Заглавие: |
|
|
| Да бе забравих да си дам координатите. Пишете, моля Ви на [email protected] ако не искате да оставите тел въе форума. Благодаря |
|
|
 |
|