| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
veеlko Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 16:00 Заглавие: Купувам цифров сателитен приемник |
|
|
| Имам желание да си купя нов цифров приемник с антена харесват ми офертите на Булсатком , но мисля че антената е малка 60см какъв да си взема и откъде ? Ако някой може да ме насочи ? Благодаря предварително ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 18:06 Заглавие: |
|
|
| Първо трябва да решиш какви програми искаш да гледаш за да може да ти се даде полезен съвет Иначе възможностите са много различни и цените също |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 18:07 Заглавие: |
|
|
veеlko, май не си съвсем наясно какво ти трябва.
След като диаметъра на антената ти се струва малък, помоли ги да ти направят комплекта с по-голяма .
Сигурен съм, че няма да имат нищо против ако си платиш, само да не се сърдиш после, че пак същото виждаш като комшията с 60-те см.
Ако трябва да бъдем по-сериозни, то Булсат..., както и ITV.... предлагат пакет цифрова сателитна телевизия и това което влиза в комплекта е напълно достатъчно.
Ако имаш намерение да гледаш произволни сателити с некодирани програми (които стават все по-малко) въпроса ти трябва да се зададе по съвсем друг начин. |
|
|
 |
danco Опитен потребител

Регистриран на: 13 Ное 2004 Мнения: 985 Местожителство: Бяла Слатина
|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 22:02 Заглавие: |
|
|
| Засега Булсатком за теб е най доброто решение.145 лв първоначално и после си плащаш като за кабелна. |
|
|
 |
|