| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
danco Опитен потребител

Регистриран на: 13 Ное 2004 Мнения: 985 Местожителство: Бяла Слатина
|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 16:36 Заглавие: Търся схема на Philips sh.Anubis S CC |
|
|
| Модела на телевизора е 14GX3516/59R,състав- PCA84C844P/208 TDA6382E .Имам на Anubis S DD.Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 16:43 Заглавие: |
|
|
Изпращам ти нещо дано да свърши работа.
Писмото ще пристигне от друг адрес
Успех _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 19:14 Заглавие: |
|
|
NOEL ако ми я пратиш и на мен ще съм ти благадарен.Филипс със същото шаси ми стои на масата с единствен проблем че не помни програмите нито на автоматична настройка нито на ръчна.На автоматична ги избира всичките 43 програми и ги отчита но като свърши избирането остава бял екран със снежинки.На ръчно избирам програмата и си гледам картината но превключа ли на друг канал се загубва.Телевизора е ударен от гръм и въстановихме захранването но не помни.Процесор и памет са здрави защото ги пробвах на друг такъв телевизор и там помнят.Явно е някой елемент около процесора и със схема ще се оправим по лесно. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 19:25 Заглавие: |
|
|
коцев , пратих ти я и би трябвало да е вече при теб.
Щом не иска да помни и са здрави памет и процесор значи има някакъв проблем по шините .Може би нещо ги товари. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 20:27 Заглавие: |
|
|
Да Бойко прав си но сега по схемата ще видя на кое краче отива тоя сигнал защото вчера се лутах по пистите.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 20:30 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | На автоматична ги избира всичките 43 програми и ги отчита но като свърши избирането остава бял екран със снежинки. |
Щом ги отчита трябва IDENT да е наред. Иначе ще ги подминава , а на ръчна настройка би трябвало канала да "пълзи". _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 20:43 Заглавие: |
|
|
Нормално си ги избира и на двата вида настройки.На ръчна също си избира програмата застопорява се и така мога да си гледам докато не превключа на друг канал.Натискам му Сторе но не помни.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 20:52 Заглавие: |
|
|
Ако има телетекст , откачи шините към него...... остави само процесор и памет. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 20:58 Заглавие: |
|
|
има отделна платка за телетекса .Махах я .Пак е така.Но ........! Като сложа друга защото имам още две напълно еднакви като неговата то тогава буквите на менюто на екрана излизат до половината а другата им половина я няма.Само с неговата излизат цели буквите а моите платки са здрави ...  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|