|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Levenson Нов потребител

Регистриран на: 28 Юни 2005 Мнения: 16 Местожителство: София ( често и по българия)
|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2005 10:12 Заглавие: Продавам Части за HP LASER JET принтери |
|
|
Продавам части за HP LASERJET
серии: II, III, IID, IIID, III Si , IV, IV Si
Продават се компоненти отделно
Печки
Тонер касетки
Гумички
Дуплекси
РАМ
ЛАН КАРТИ
МЕХАНИКИ
и др.
по компоненти цени по споразумение за цели принтери , машините са почти работещи .
цена 15 - 25 лв / бр.
за контакти тук или тел : 0888 932 449 , Ники _________________ като си работи без половината части на вън , за какво да му ги връщам обратно ?!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2005 8:24 Заглавие: |
|
|
интересува ме памет, гуменото колело, което поема листа, и подложката за листовете /със малкото парче корк/ интересува ме цена и транспорт? От Стара Загора съм.
това за Laser Jet III _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Levenson Нов потребител

Регистриран на: 28 Юни 2005 Мнения: 16 Местожителство: София ( често и по българия)
|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2005 12:31 Заглавие: |
|
|
имампамети 1 МБ , 2 МБ , 4 МБ , и гумички в много добро състояние.
паметите са по 7 лв на МБ, а гумичките по 5 лв. - новите , по употребявани или "нагаждани" по 2 лв.
За кой модел ти трябва памет ? _________________ като си работи без половината части на вън , за какво да му ги връщам обратно ?!  |
|
|
 |
ditronix Гост
|
Пуснато на: Сря Авг 03, 2005 0:09 Заглавие: |
|
|
| За 5L търся памет 2-4 MB и еввентуално гумената ролка която поема хартията.Оферта на [email protected] |
|
|
 |
lsabg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 05, 2005 18:26 Заглавие: |
|
|
| За лазерджет 4 ми трябва картридж в добро състояние,(който не цапа) |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|