| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2005 10:39 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | искам да разбера кога да ги слагам и защо да ги слагам в ел. схемите |
Незнам дали някой изобщо може да ти даде смислен отговор. Всеки един елемент изпълнява определена функция , комбинирайки се те правят така че да можеш в момента да пишеш във форума , да гледаш телевизия и т.н. Дадох ти пример с водопроводните части. Не обърна внимание.Всеки един елемент сам по себе си не прави нищо , в комбинация отиваш до чешмата , отваряш я и водата потича.В електрониката е същото.Ако решиш да направиш някаква схема , най напред я избери , след това набави въпросните елементи , след това ги подреди по указания начин и ако всичко е наред това което е нарисувано ще се превърне в реалност. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2005 12:20 Заглавие: |
|
|
Noel братко не виждаш ли че госта си прави бъзик с нас.Ще не пита каква работа вършат транзистори кондензатори диод.Той ако това нещо не знае за какво говорим тогава. По тази тема аз съм до тук.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2005 12:44 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Noel братко не виждаш ли че госта си прави бъзик с нас.Ще не пита каква работа вършат транзистори кондензатори диод.Той ако това нещо не знае за какво говорим тогава. По тази тема аз съм до тук.  |
Май си прав И аз приключвам  _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2005 13:03 Заглавие: |
|
|
Само аз ли знам пълното определение за ел. ток
след като поизстине морето ще ви го кажа ,че сега съм много зает  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2005 13:18 Заглавие: |
|
|
Всъщност има и по пълно и точно определение
Ел. ток е насочено движение на свободни електрони , по важното е да се каже че е единство на двете форми на материята вещество и поле  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2005 16:24 Заглавие: |
|
|
| тей като гледам не ме зимате на сериозно така че аз ще продължавам да си горя схемите |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2005 17:24 Заглавие: |
|
|
Не бой са ! Аз от това "горене" съм научил много. Малко упоритост и ще се справиш  _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2005 18:40 Заглавие: |
|
|
Гост написа: | Цитат: | | нямам някаква схема точно просто искам да разбера кога да ги слагам и защо да ги слагам в ел. схемите |
Хората за да научат това са учили по 4 години в техникум и още 5 в техническия университет- ти искаш в този форум да го научиш за месец.
Май се Е**ВАШ с нас господине -я си гледай работата-не само въпроса ти е тъп!! Но ти си чак вдлъбнат!! |
|
|
 |
madjurov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2005 22:13 Заглавие: |
|
|
Ел. схемата не е домино, че да ги слагаш и махаш елементите! В ел. схемата елементите се свързват. Това като схванеш - пиши. След това ще продължим! _________________ Бъдете здрави! |
|
|
 |
|