Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

малко тъпа тема ама кво да се прави
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юли 29, 2005 10:51    Заглавие: Отговорете с цитат

М, да. Признавам се за виновен за некоректния ми пост по-горе. Станало е малко объркване, според мен, дължащо се на това, че веднъж си като гост, веднъж като член на форума.
Ако толкова си мераклия да четеш, купи си учебника Аналогова Електроника на Величка Спасова 9и10 клас. Наскоро го разгръщах, хареса ми как са обяснени нещата.

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
velioo
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Stara Zagora

МнениеПуснато на: Пет Юли 29, 2005 11:31    Заглавие: Отговорете с цитат

през всичките си години от живота съм се убедил че в книгите никога не обясняват като хората затва ми се иска някой да ми го обясни като на прост

ПП:Иимаше една приказка "В живота си човек трябва да прочете само една книга, за да разбере коя е тя трябва да прочете хиляди тонове книги"
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юли 29, 2005 11:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Не малко книги съм разглеждал и прочел, но тази е наистина по-различна от останалите. Сега видях, че не съм я върнал на комшииката и пак я разгледах. Наистина, нещата в нея са изяснени по елемтерен начин, че чак почвам да се чуда дали да не си я купя и аз. А иначе малко трудно ще си намериш някой да ти обяснява, поради простата причнина, че нямаш елементарни познания и поняти за електротехниката. Прочети това-онова и после питай за това което не ти е ясно, за да види човек, че има смисъл да обяснява.

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
velioo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Юли 29, 2005 14:05    Заглавие: Отговорете с цитат

ми ще я потърся тая книга и ще си я взема дано да има смисъл
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
banchev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр. София

МнениеПуснато на: Нед Юли 31, 2005 8:51    Заглавие: Отговорете с цитат

velioo написа:
през всичките си години от живота съм се убедил че в книгите никога не обясняват като хората затва ми се иска някой да ми го обясни като на прост

Ако не четеш книги няма да стане.Никой не може да ти го обясни както книгата. Още повече в форум където знанието за тези неща е входно ниво.Неуважението ти към книгата може да те доведе само до тъпи ситуаци като тази.Ако искаш аз лично мога да ти дам една детска в която са обяснени тези работи за децата от 6 клас.Казва се Радио ли ?...., че то е много просто. И найстина е написана като за деца има сюжет даже.Книгата е от италянски автор.Вярно там се разглеждат лампи ,но те имат аналогия с полупроводниците,ако разбереш тях никакъв ще е проблема да разбереш и полупроводниковите прибори.

П.П. От интернет няма да научиш много за полупроводници. Интернет е полезен с това ,че има форуми като този в ,койо се решават конкретни проблеми.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Нед Юли 31, 2005 18:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Има една превод от руски казва се "Чакам връзка" има основни но интересни и полезни работи. Издадена е някъде 82 ра.
Върнете се в началото
velioo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Юли 31, 2005 23:49    Заглавие: Отговорете с цитат

ми ей ся един приател дето е завършил више ел. техника ми обеща че ще ми даде няква книга дано да е добра и да ги науча най после
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети