Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Говорители

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nosuch
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юли 29, 2005 15:29    Заглавие: Говорители Отговорете с цитат

Здравейте. Наскоро ми попаднаха няколко говорителя от Щатите, 18 инча, 60оз магнит, а на тях пише единствено "Acoustic USA" и отзад на магнита 600 W. Освен тези данни нищо пове4е неможах да изровя за тях. Явно са гаражно производство. Измерих им резонансната честота - 29 Херца. Та питането ми е какви боксове ще трябва за тях? Може ли да са наистина 600 вата? Немога да им измеря другите параметри поради липса на нормална измервателна апаратура. Ако можете да ми дадете съвет ще съм благодарен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ludiagsm
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Юли 30, 2005 16:22    Заглавие: Re: Говорители Отговорете с цитат

Nosuch написа:
Здравейте. Наскоро ми попаднаха няколко говорителя от Щатите, 18 инча, 60оз магнит, а на тях пише единствено "Acoustic USA" и отзад на магнита 600 W. Освен тези данни нищо пове4е неможах да изровя за тях. Явно са гаражно производство. Измерих им резонансната честота - 29 Херца. Та питането ми е какви боксове ще трябва за тях? Може ли да са наистина 600 вата? Немога да им измеря другите параметри поради липса на нормална измервателна апаратура. Ако можете да ми дадете съвет ще съм благодарен.

слагай го в 150 литра сандък от шперплат дебел 25мм минимум

пп: дай оферта бих искал един за вкъщи за домашното ми кино
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Авг 11, 2005 9:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Отиди в лабораторията по звукотехника в ТУ - София. Там търсиш Краси Неделчев - 0887-861-885. Ще ти измерят всичките параметри на говорителя, след което ще можеш да си направиш каквито искаш озвучителни тела.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети