|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nosuch Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 15:29 Заглавие: Говорители |
|
|
| Здравейте. Наскоро ми попаднаха няколко говорителя от Щатите, 18 инча, 60оз магнит, а на тях пише единствено "Acoustic USA" и отзад на магнита 600 W. Освен тези данни нищо пове4е неможах да изровя за тях. Явно са гаражно производство. Измерих им резонансната честота - 29 Херца. Та питането ми е какви боксове ще трябва за тях? Може ли да са наистина 600 вата? Немога да им измеря другите параметри поради липса на нормална измервателна апаратура. Ако можете да ми дадете съвет ще съм благодарен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ludiagsm Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 30, 2005 16:22 Заглавие: Re: Говорители |
|
|
| Nosuch написа: | | Здравейте. Наскоро ми попаднаха няколко говорителя от Щатите, 18 инча, 60оз магнит, а на тях пише единствено "Acoustic USA" и отзад на магнита 600 W. Освен тези данни нищо пове4е неможах да изровя за тях. Явно са гаражно производство. Измерих им резонансната честота - 29 Херца. Та питането ми е какви боксове ще трябва за тях? Може ли да са наистина 600 вата? Немога да им измеря другите параметри поради липса на нормална измервателна апаратура. Ако можете да ми дадете съвет ще съм благодарен. |
слагай го в 150 литра сандък от шперплат дебел 25мм минимум
пп: дай оферта бих искал един за вкъщи за домашното ми кино _________________
 |
|
|
 |
Misho 605 SVti Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 11, 2005 9:19 Заглавие: |
|
|
Отиди в лабораторията по звукотехника в ТУ - София. Там търсиш Краси Неделчев - 0887-861-885. Ще ти измерят всичките параметри на говорителя, след което ще можеш да си направиш каквито искаш озвучителни тела. _________________ Peugeot е моята страст |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|