| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
joro2 Гост
|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 18:05 Заглавие: siemens c62 |
|
|
| kypih si USB kabel za siemens c62 ama komputera ne mi otkriva telefona. nekoi znae li kakvo trqbva da si ka4a za da stane rabotata. povtarqm stava vupros za USB kabel ako nqkoi znae kak da si re6a problema da mi otgovori . mersi predvaritelno |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Пон Дек 27, 2004 18:11 Заглавие: |
|
|
Какво искаш да правиш на телефона за да ти кажа какъв да е кабела!!!  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
Chef Гост
|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 3:29 Заглавие: С62 е супер шит! |
|
|
Покупката на този телефон е измежду най-глупавите дела в живота ми.
Много от вас вероятно имат проблеми с тях. Само, че магазините дават по 6 месеца гаранция, а дефекта е открит и се проиави по-късно (при мен). Не давайте пари на магазините за ремонт!!!! На мен ми искаха 30 лева! Siemens дава световна гаранция 15 месеца!!! Ремонта е в оторизирани сервизи. В България това е ОМНИТЕЛ. Намира се на Цариградско шосе. Пращайте си телефоните там
И следващия път като си купувате телефон - МИСЛЕТЕ! (за да не изпаднете в мойто положение  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 14:16 Заглавие: Re: siemens c62 |
|
|
| joro2 написа: | | kypih si USB kabel za siemens c62 ama komputera ne mi otkriva telefona. nekoi znae li kakvo trqbva da si ka4a za da stane rabotata. povtarqm stava vupros za USB kabel ako nqkoi znae kak da si re6a problema da mi otgovori . mersi predvaritelno |
re6enieto na problema e zakupuvaneto na drug GSM.tova ne6to e durvo |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 14:19 Заглавие: Re: С62 е супер шит! |
|
|
| Chef написа: | Покупката на този телефон е измежду най-глупавите дела в живота ми.
Много от вас вероятно имат проблеми с тях. Само, че магазините дават по 6 месеца гаранция, а дефекта е открит и се проиави по-късно (при мен). Не давайте пари на магазините за ремонт!!!! На мен ми искаха 30 лева! Siemens дава световна гаранция 15 месеца!!! Ремонта е в оторизирани сервизи. В България това е ОМНИТЕЛ. Намира се на Цариградско шосе. Пращайте си телефоните там
И следващия път като си купувате телефон - МИСЛЕТЕ! (за да не изпаднете в мойто положение  |
adski si prav za tova ti izkazvane |
|
|
 |
WDW Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 26, 2005 1:05 Заглавие: |
|
|
Е аз като си купувам теле... откъде мога да знам дали той има фабрични дефекти или не ?????
Какво значи като купувате мислете ???? _________________ "... сичкото що е транзистор за илядо и пестотин волта се е BU ......"
 |
|
|
 |
Popov Активен потребител

Регистриран на: 24 Окт 2004 Мнения: 83 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Мар 26, 2005 8:51 Заглавие: |
|
|
Siemens е много стабилна марка, въпреки че сега малко се пооплескаха, но въпреки това съм много доволен от телефоните им (особено по-старите)
...но да не забравяме какъв е въпроса. |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Съб Мар 26, 2005 15:42 Заглавие: |
|
|
Aми той не е Siemens този модел май май !Ами си е чист Ericsson !А те страдат много от липса на обхват и т.н. Аз мисля, че марката SIEMENS e много добра  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 12:23 Заглавие: |
|
|
Hardware модела е на SonyEricsson и е един от най-калпавите модели на Siemens пуснат на пазара - дефектира без никаква видима причина дори само като си разглеждате нещо из менюто или качвате мелодии и картинки.  |
|
|
 |
Cecko Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2005 7:49 Заглавие: |
|
|
| Аз пък имам такъв телефон вече от една година и до сега не сам имал проблеми с него!Въпреки,че преди да си го взема се говореше че е дърво.Така че според мен всичко е относително! |
|
|
 |
|