| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tango Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 11:01 Заглавие: Telefunken Pal Color A111MC RC 1127 |
|
|
Здравейте Техници
Имам един проблем с горепосочения телевизор.Няма D/K 6,5MHz.Има само едно SP (което нищо не ми говори )
Във форума намерих една тема кадето г-н Филипов обяснява за един такав проблем на сащия телевизор но не разбах как да го оправя.
Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tango Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2005 19:00 Заглавие: Re: Telefunken Pal Color A111MC RC 1127 |
|
|
| Tango написа: | Здравейте Техници
Имам един проблем с горепосочения телевизор.Няма D/K 6,5MHz.Има само едно SP (което нищо не ми говори )
Във форума намерих една тема кадето г-н Филипов обяснява за един такав проблем на сащия телевизор но не разбах как да го оправя.
Благодаря предварително |
То маи никой не е разбрал какво точно искам(То и аз се пообарках от това което сам написал)
Поне ако може някой да ми даде схема или да каже каде да намеря
 |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2005 19:51 Заглавие: |
|
|
Има ли написано някъде модела на шасито?
С какви интегрални схеми е телевизора за да се ориентираме по лесно. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2005 20:14 Заглавие: |
|
|
Номера е 2032444A TX805 #14A MAIN BOARD
Но сега имам и друг проблем без да исках скасах едното краче на батерията (не бях точно аз но няма значение и сега като го вкюча в мрежата натискам копчето на предния панел сретва светидиода и като натискам да го вкюча от дистанционото не става.Дали е изгорял кинесопа или има някаква друга повреда
Може някои неща които пиша да са глупави но тази година заварших специалност РАДИОТЕХНИКА И ТЕЛЕВИЗИЯ и имам много малко практика
Благодаря на всички които ще ми помогнат  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2005 20:19 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | и сега като го вкюча в мрежата натискам копчето на предния панел сретва светидиода и като натискам да го вкюча от дистанционото не става.Дали е изгорял кинесопа или има някаква друга повреда
|
След това което си написал, единственния ми съвет е да се обърнеш към сервиз и да проявиш малко желание като помолиш да те научат на нещо (може да си покажеш и дипломата )
Това е номера на шасито и то не е просто за ремонт, особенно с демонстрираните познания. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2005 20:26 Заглавие: |
|
|
не е лошо докато още не си счупил кинескопа да се откажеш.Действително това шаси е сложно и поставянето било платка звук било превключване от сервизно меню на стандартите не е лъжица за всяка уста.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Tango Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2005 20:37 Заглавие: |
|
|
Много ви благодаря за съветите.
Но нали не мислите че сам изгорил кинескопа???
Защото ако е така май съм си навлякал големи неприятности
И другото което искам да питам е дали тук има някой който да е компетентен по въпросаи да е от Варна???? |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2005 20:46 Заглавие: |
|
|
Отиди най отгоре където пише потребители и чукни на него .Ще имаш възможност да си намериш и с лично съобщение да се уговориш с когото си искаш от Варна.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Tango Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2005 21:01 Заглавие: |
|
|
Коцев много ти благодаря сега ще погледна.
И последното което искам да питам е (въпреки че вече стана банално) дали кинескопа е изгорял??? |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2005 21:10 Заглавие: |
|
|
Все още е здрав! Не се плаши !  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|