Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся добре работещи схеми за китарни ефекти
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Живко
Гост

МнениеПуснато на: Пон Авг 08, 2005 17:51    Заглавие: Търся добре работещи схеми за китарни ефекти Отговорете с цитат

Здравейте! От доста време се опитвам да намеря свястна схема за дисторжън и изобщо някаква схема за някакъв ефект за китара. Доста съм пробвал от различни източници, но не ми харесват по една или друга причина. Ще бъда благодарен на някой, който ми предложи изпробвана и добре работеща схема.
Върнете се в началото
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пон Авг 08, 2005 18:38    Заглавие: Отговорете с цитат

мога да ти пратя схеми. достатъчно качествени са, стига изпълнението ти да е добро. ще се радвам ако и ти ми предложиш нещо. Laughing пиши ми PM.
Rockton
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София - Люлин

МнениеПуснато на: Вто Авг 09, 2005 11:28    Заглавие: Разполагам Отговорете с цитат

някога преди години си играх да пречертавам схемата от еди истински ефект ROCKMAN by Tom Shulz, отне ми няколко дена имам го на хартия в тетрадка, но не разполагам със скенер за да ти го сканирам!
Между другото този ефект съдържа хорус, ехо и дисторжън с неповторимо звучене, всичко е аналогово, правихме го навремето и раБОТИ ПЕРФЕКТНО. Ще се опитам да го сканирам ако все още те интересува!
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 09, 2005 16:12    Заглавие: Отговорете с цитат

и аз се интересувам от този ефект. няма да е лошо да го качиш във файлообменника Smile
Върнете се в началото
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Авг 09, 2005 16:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
и аз се интересувам от този ефект. няма да е лошо да го качиш във файлообменника Smile

гастът бях аз.
ditronix
Гост

МнениеПуснато на: Сря Авг 10, 2005 19:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Дайте да видим тази схема,че ехо и хорус се правят лесно,но много трудно се намират карантиите! Exclamation На времето са били обикновено с SAD1024,а сега /по-точно до преди няколко години/се ползваха схеми от серия MN3000 на МАТСУШИТА.Тук-там все още може да се намери нещо,но специално на закъснителните схеми цените вече се доближават до тези на готовите мултиефекти Laughing Ако някой знае къде могат да се вземат подобни схеми на човешки цени-да се обади.Аз знам,но няма как да ги докарам от Русията....
Върнете се в началото
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Съб Авг 20, 2005 18:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Живко,ако още търсиш добрия дисторшън,прати e-mail,за да ти пратя схемата на MARSHAL GUV"NOR.С моя син това одобрихме най-много.А има и още много схеми.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dzver
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Авг 21, 2005 17:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Ditronix написа:
Живко,ако още търсиш добрия дисторшън,прати e-mail,за да ти пратя схемата на MARSHAL GUV"NOR.С моя син това одобрихме най-много.А има и още много схеми.

Айде прати и на мене, моля те! - [email protected]
Върнете се в началото
vlex
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Нейде по земята...

МнениеПуснато на: Нед Авг 21, 2005 18:56    Заглавие: Отговорете с цитат

айде и на мене мн моля! през годината слушках мн даже. плс пратете някое чертежче и на [email protected] мн ще съм благодарен да знаете
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Нед Авг 21, 2005 21:36    Заглавие: Отговорете с цитат

[email protected],[email protected]ИМАТЕ ПОЩА!

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети