| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2005 20:25 Заглавие: Geforce MX-200/TVOUT проблем!!! |
|
|
Здравейте, имам следното допитване за споментата видеокарта. Купих си нов монитор и взех, че реших да работя вече на по-голяма разделителна способност, но изникна следния проблем, на телевизора не излиза както трябва(целия) десктоп. При резолюция 800х600 няма никакви проблеми каквото излиза на монитора това е и на телевизора, но сменя ли резолюцията на монитора, на TVOUT излиза само част от десктопа. Сменях драивери(последните излезли), бутах по опциите, но няма промяна и вероятно е хардуерен бъг на тези карти. Та вероятно сте попадали на такова нещо и ще можете да ми помогнете. Аз мисля, че знам какви ще бъдат отговорите ви, но все пак нищо не пречи да ви запитам. _________________ BE ON EDGE |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2005 21:21 Заглавие: |
|
|
| А пробвал ли си телевизора да ти е като втори монитор ? |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2005 23:22 Заглавие: |
|
|
| Да с тази карта ще е така! |
|
|
 |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 10, 2005 12:43 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | | А пробвал ли си телевизора да ти е като втори монитор ? |
То по принцип винаги опцията е да е втори, пробвал съм всякак, но нестава.
| Петров написа: | | Да с тази карта ще е така! | .
А дали можете да ми предложите някое по-сносно моделче видео карта. Като имате в предвид, че не съм запален по игрите.
Насочил съм се към Geforce MX-440, пробвал съм такава карта и там няма такъв проблем, даже в device adjusments имам опция да разпъна картината(десктопа), по целия екран на телевизора, при старата карта това беше невъзможно. Такава ли да си взема или има по-добро с близка продажна цена. _________________ BE ON EDGE |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 12, 2005 23:12 Заглавие: |
|
|
| Мисля, че в Geforce2MX ползват общ хардуер за развивките и е нормално монитора да трябва да е на резолюцията на телевизора когато включиш TV-OUT. |
|
|
 |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 13, 2005 20:09 Заглавие: |
|
|
| dreadx написа: | | Мисля, че в Geforce2MX ползват общ хардуер за развивките и е нормално монитора да трябва да е на резолюцията на телевизора когато включиш TV-OUT. |
Да прав си, жалко че аз го разбирам късно, та сега ще търся някакъв друг модел карта и вероятно ще е MX-440, защото при нея установихме, че проблема е решен. _________________ BE ON EDGE |
|
|
 |
|