Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Захранване на реле - въпрос.
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
panasoanik
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Авг 12, 2005 19:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Славчо ,а какво ще се случи на ценера ако прекъсне "бобинката",намотката на релето,ще се произведе май цял проводник Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Авг 12, 2005 20:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Charli ,защо не откриеш една рубрика -"познайте схемата". Извинявай ,но мисля ,че въпросите ти зададени по този начин не дават възможност за правилен отговор ,напомняш ми вица където във влака в едно купе се возели младеж ,девойка ,майка й ,поп и слугиня и като минали през тунела се чула целувка и после силен шамар. Какво станало в реалност и какво са си мислели отделните пътници -е малко е като в твоите питания!
Върнете се в началото
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Авг 12, 2005 20:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Bрей, докъде пак стигнахме.! Аз нарочно не давам много пояснения, поради това, че отвреме-навреме ми се струва, че ставам досаден. Радвам се, че има и такива, които се стремят да мислят по въпроса и освем това се опитват и да понаучат нещо.
Други работи по схемата има, но в момента не са за обсъждане. Като срещна най-малката пречка или колебание - ще споделя...
Ето! Знаех си, че така ще се получи.! ELP ме изпревари по мисли и по писане на текст.
Все пак аз в първия пост не съм задал въпроса си така: "Измислте ми схема..." ; "Дайте схема ..."
Много ясно съм задал въпроса за релето . Питах дали става с кондензатор или не ? А това, че некой хора са любопитни, мен това само ме радва...
Първият ред на този пост в превод означава; "Темата пак започва да се развлачва и пак ще си набера гнева на участниците във форума" - и точно така се получава - донякъде де. Благодаря на всички!

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
nafo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Авг 12, 2005 20:59    Заглавие: Отговорете с цитат

а това 220 променливо що не стане 110 право с един диод и след това резистора и кондензатора.......
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети