| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
PenZuha Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 20:06 Заглавие: Grundig T 70-440 (CUC4410) - приставка за звук, как? |
|
|
Здравейте колеги!
Имам следния проблем: Телевизор Grundig, внесен от Германия, и докато на кабелна телевизия всичко е наред, то на антена го няма звука на програмата и съм принуден да гледам на малкото телевизорче, а този да си стои и да хваща прах, откакто нямам кабелна.
Знам, че трябва да му се сложи приставка за звук, за да тръгне. Такава си купих - една простичка с две кабелчета и място за запояване към масата. Само че не знам как да я сложа - къде да запоя кабелчетата. Имам само обща представа от ТВ приемници, и затова ми е необходима помощ.
Намерих схемата на телевизора, отговаря на CUC4410. Ще се радвам, ако някой ми даде "координатите" на запояване по схемата. Или поне да ме упъти след кой блок трябва да се върже.
Това е схемата
Предварително Благодаря! Виждам, че сте разбирачи, и вярвам, че ще ми помогнете  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lubomirblg Опитен потребител

Регистриран на: 26 Яну 2003 Мнения: 165 Местожителство: Благоевград
|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 20:22 Заглавие: |
|
|
| ако телевизора е моно смени си ПАФ филтъра на 38 Мнз и приставката звук се закача на 5,5 Mhz филтър и 12 волта |
|
|
 |
PenZuha Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 20:44 Заглавие: |
|
|
Телевизора е моно.
Имаш ли чат програма, и ако да - жертвоготовен ли си да ти задам някои въпроси, че усещам че ми трябват малко повечко разяснения.
12V ще намеря, не знам къде да го търся този паф, камо ли да го правя на 38 MHz.
Това е, телевизорите не са ми силната страна, но да го дам на ремонт нямам намерение  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 20:46 Заглавие: |
|
|
PenZuha, въпреки че нямаш намерение - направи именно това.
В противен случай ще ти се наложи и ще бъде именно ремонт (сега не е, все още). |
|
|
 |
plm Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 20:48 Заглавие: |
|
|
| PenZuha написа: |
Това е, телевизорите не са ми силната страна, но да го дам на ремонт нямам намерение  | --  |
|
|
 |
PenZuha Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 21:02 Заглавие: |
|
|
| plm написа: | | PenZuha написа: |
Това е, телевизорите не са ми силната страна, но да го дам на ремонт нямам намерение  | --  |
Това го казвам в смисъл, че ще правя каквото и да е, ако ще и нищо няма да направя, но за ремонт да плащам - никога  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 21:12 Заглавие: |
|
|
PenZuha жив бъди и не пипай телевизора ако искаш поне да гледаш картина без звук.А си го отворил а 99% отиде коня в ряката.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
lubomirblg Опитен потребител

Регистриран на: 26 Яну 2003 Мнения: 165 Местожителство: Благоевград
|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 21:44 Заглавие: |
|
|
ICQ става ли?
169720531 |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 21:54 Заглавие: |
|
|
Колега колко вземаш за ремонт онлайн :roll:Да вземем да отворим един раздел за клиенти които за да не си разнасят телевизорите да им ги правим от тук-от нета _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
PenZuha Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 22:05 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | PenZuha жив бъди и не пипай телевизора ако искаш поне да гледаш картина без звук.А си го отворил а 99% отиде коня в ряката.  |
Не е невъзможно.
По едно време имах такъв проблем с него, че ако се изключи от контакта, и после като се включи изобщо не зацепваше, но случайно открих начина да го оправя. Това го казвам в случай, че има някой който го мъчи същия проблем - може би тук бих бил от полза  |
|
|
 |
|