Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Grundig T 70-440 (CUC4410) - приставка за звук, как?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dreadx
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Авг 19, 2005 21:51    Заглавие: Отговорете с цитат

То пак си зависи от човека, може да ти отвори 3 пъти повече работа при опит да инсталира въпросната платка, може да е способен да го направи сам като прочете малко инфо по въпроса тук или някъде другаде.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
PenZuha
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Авг 19, 2005 22:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз нямам кабеларка, та тя няма да ми върти номера. Нали и затова ми се налага да слагам и приставката.
А картината е ок. Само канал 1 не е най най, но тази програма на всички телевизори е трудна за ловене.
А каква антена съм си сложил - една проста жичка..
бТВ и НТВ са супер!

Сервизите са за хора които и хал хабер си нямат от електроника, и не им остава нищо друго освен да заделят някой лев за ремонт. Аз заделям за части - най-често една и съща част една след друга, че в опитите си да направя нещо ми се случва и да направя белята Laughing Ноо трябва жертви да се правят, това всеки го знае.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети