Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

схема на автоматична пералня Перла 05

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Viper
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 19:26    Заглавие: схема на автоматична пералня Перла 05 Отговорете с цитат

Необходима ми е електрическа схема на автоматична пралня Перла 05
Може и сайт от който да си я сваля
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 18:07    Заглавие: Перла 05 Отговорете с цитат

Тази схема я имам само от 'Направи си сам " вестника ама как да ти я пратя,ако си в София да се видим да си я копираш,там е и описан реда на работа на програматора.
Върнете се в началото
Viper
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 26, 2004 13:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря но за сажаление съм от дълбоката провинция и няма да стане номера така
Върнете се в началото
Vlado0549
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 26, 2004 19:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще се опитам да ти я сканирам и да ти я пратя.Само че кой модел е по точни?С кой вид програматор?Кажи ми какъв е проблема може и да ти помогна от тук.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Viper
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 30, 2004 6:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Nai napred se izvinqvam che pisha na latinica no ne sam na moq si komputar i tozi nqma kirilica.
Blagodarq predvaritelno i shte ti bada mnogo blagodaren ako mi ptariatish shemata. Ne moga da ti kaja s koi tochno programator e no mislq che e sas stariq model.
Problema e che kato q pusna na programa B se nalaga da prevklucha programatora rachno za da prodalji da si pere natatak i si vzema vodata ot kadeto i hrumne vsei pat ot rzlichno mqsto.
Върнете се в началото
hricava
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 30, 2004 9:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен проблема ти не е в програматора а в отчупена гърбица. Попитай жена си дали не е спирала нагревателя на програма В директно чрез завъртане на копчето при работеща пералня, а не чрез спиране на цялата пералня и тогава да го премести. Съветвам те да сложиш друг програматор и да провериш първо това. Между другото програматорите на Перла 04 Вариант и Перла 5 са абсолютно еднакви-аз скоро си сменях програматора на 05 от такъв на 04 Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Viper
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 06, 2004 19:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за информацията.
Все пак ако някой от вас момчета ми изпрати и схемата на пералнята няма значение с кой програматор ще съм ви много благодарен.
Просто ме интересува да разбера за какво по дяволите е цялата тая паяжина дето са я навързали тук Shocked
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети