| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 19:26 Заглавие: схема на автоматична пералня Перла 05 |
|
|
Необходима ми е електрическа схема на автоматична пралня Перла 05
Може и сайт от който да си я сваля |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 18:07 Заглавие: Перла 05 |
|
|
| Тази схема я имам само от 'Направи си сам " вестника ама как да ти я пратя,ако си в София да се видим да си я копираш,там е и описан реда на работа на програматора. |
|
|
 |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 26, 2004 13:55 Заглавие: |
|
|
| Благодаря но за сажаление съм от дълбоката провинция и няма да стане номера така |
|
|
 |
Vlado0549 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 26, 2004 19:56 Заглавие: |
|
|
| Ще се опитам да ти я сканирам и да ти я пратя.Само че кой модел е по точни?С кой вид програматор?Кажи ми какъв е проблема може и да ти помогна от тук. |
|
|
 |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2004 6:25 Заглавие: |
|
|
Nai napred se izvinqvam che pisha na latinica no ne sam na moq si komputar i tozi nqma kirilica.
Blagodarq predvaritelno i shte ti bada mnogo blagodaren ako mi ptariatish shemata. Ne moga da ti kaja s koi tochno programator e no mislq che e sas stariq model.
Problema e che kato q pusna na programa B se nalaga da prevklucha programatora rachno za da prodalji da si pere natatak i si vzema vodata ot kadeto i hrumne vsei pat ot rzlichno mqsto. |
|
|
 |
hricava Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2004 9:10 Заглавие: |
|
|
Според мен проблема ти не е в програматора а в отчупена гърбица. Попитай жена си дали не е спирала нагревателя на програма В директно чрез завъртане на копчето при работеща пералня, а не чрез спиране на цялата пералня и тогава да го премести. Съветвам те да сложиш друг програматор и да провериш първо това. Между другото програматорите на Перла 04 Вариант и Перла 5 са абсолютно еднакви-аз скоро си сменях програматора на 05 от такъв на 04  |
|
|
 |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 19:38 Заглавие: |
|
|
Благодаря за информацията.
Все пак ако някой от вас момчета ми изпрати и схемата на пералнята няма значение с кой програматор ще съм ви много благодарен.
Просто ме интересува да разбера за какво по дяволите е цялата тая паяжина дето са я навързали тук  |
|
|
 |
|