| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vencislav Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2004 12:23 Заглавие: DAEWOO модел 21T1T |
|
|
| шаси CP-375 процесор SDA5255-A027 видео проц. TDA8374A памет 24C08 Телевизора имаше дефект в отклонителната система.След като я смених заработи нормално но липсва всякаква информация на екрана телетекста също така го няма.Към процесора идват хоризонтални синхро импулси но вертикалните почти липсват(съвсем мъничка амплитуда) Когато откача крачето на проц. вертикалните импулси се възтановяват но при измерване с омметър не ми дава на късо.Възможно ли е паметта да се е разпрограмирала и от нея да прави тези номера?Клиента казва че преди повредата всичко си е работило нормално.Ако някой има записа на тази памет моля да ми я изпрати на адрес calldiffi#abv.bg Предварително ви благодаря за мненията и съветите. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2004 12:35 Заглавие: |
|
|
vencislav, провери си пощата, въпреки че това:
| Цитат: | | Когато откача крачето на проц. вертикалните импулси се възтановяват |
ми изглежда доста подозрително. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2004 12:36 Заглавие: |
|
|
Ако липсват вертикалните синхро импулси процесора няма как да пише Обикновено минават през емитерен повторител но на този модел мисля , че синхроимпулсите излизат от вертикалното и през един резистор се подават на процесора.Провери веригата да не би той да си е променил стойноста.
успех! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
|