| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Via Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 14:48 Заглавие: Съвет за климатик |
|
|
Здравейте!
Смятам да си купувам климатик, но не мога да се ориентирам в изобилието от марки (и цени). Тъкмо се спра на марка и хоп-прочета нещо лошо за нея. Изчетох тонове информация в нета, но понеже нямам технически познания, реших да се доверя на вас като специалисти.
Става дума за стая около 20 квадрата със северно изложение. Предстои външна изолация и смяна на дограмата. Досега ЕДИНСТВЕНОТО нещо, което можеше да стопли този хладилник бе печката с дърва. Но..........омръзна ми от мръсотията и ремонтите всяка година. За камина-не може да става въпрос, защото в стаята няма комин.
Въпросът ми е за климатът във Варна какъв вид климатик е подходящ-инверторен или обикновен? Кое бихте ми препоръчали? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 21:47 Заглавие: |
|
|
| МОНТИРАЙ СИ 12-СКА MIDEA ОБИКНОВЕНА И ПРОБЛЕМИ НЯМА ДА ИМАШ ЩОМ СИ ОТ ВАРНА.МОЯТ БРАТОВЧЕД ЖИВЕЕ ВЪВ ВАРНА В ЧАЙКА И ПО МОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ СИ МОНТИРА MIDEA И ПРОБЛЕМИ НЯМА НИКАКВИ КАКТО И АЗ ИМАМ ОТ ТРИ ГОДИНИ ДВА В КЪЩИ И ОТ ЕДНА ЕДИН В СЕРВИЗА СИ И ПРОБЛЕМИ НИКАКВИ А И НА КОГОТО СЪМ МОНТИРАЛ ТАКЪВ ПРОСТО МИ Е ПРИЗНАТЕЛЕН ЗАЩОТО СА СТРАШНО ИКОНОМИЧНИ ЕФЕКТИВНИ И РАБОТЯТ И ПРИ -20-25'С.ВЯРВАЙ ВИ НЯМА ДА СБЪРКАШ |
|
|
 |
Via Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 15:20 Заглавие: |
|
|
| Доколкото разбрах инверторните били по-икономични. Има ли такъв модел Мидеа? |
|
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 22:53 Заглавие: |
|
|
| Има но не знам дали се внасят в момента но те са и два пъти по скъпи а и разликата в икономичността е от 5 до 10 % |
|
|
 |
Случаен Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 22, 2005 23:21 Заглавие: |
|
|
| Osaka му е майката. Много съм ДОВОЛЕН! |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2005 17:54 Заглавие: |
|
|
Най-добри са най-скъпите!Ако можеш,купи си PANASONIC!Аз не мога,затова си купихWIRLPOOL-мисля,че така се пише За 20 квадрата с изолация и дограма ще ти стигне и "девятка",но може и "12"-през лятото ще ти е хладно и около него.Добър вариант са OSAKA-миналата година взех за сина ми-учи във Варна,и съм доволен,стаята е малка наистина,но сложихме нискотемпературна "девятка" и буквално за 5 минути стопля Още повече че сега имат намаление,отделно подаряват прахосмукачка,за да почистиш след тях  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
batPepo Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 04, 2005 23:24 Заглавие: Re: Съвет за климатик |
|
|
| Via написа: | Здравейте!
Смятам да си купувам климатик, но не мога да се ориентирам в изобилието от марки (и цени). Тъкмо се спра на марка и хоп-прочета нещо лошо за нея. Изчетох тонове информация в нета, но понеже нямам технически познания, реших да се доверя на вас като специалисти.
Става дума за стая около 20 квадрата със северно изложение. Предстои външна изолация и смяна на дограмата. Досега ЕДИНСТВЕНОТО нещо, което можеше да стопли този хладилник бе печката с дърва. Но..........омръзна ми от мръсотията и ремонтите всяка година. За камина-не може да става въпрос, защото в стаята няма комин.
Въпросът ми е за климатът във Варна какъв вид климатик е подходящ-инверторен или обикновен? Кое бихте ми препоръчали? |
Вземи си Тошиба, може и втора употреба и ще останеш много доволен.Естествено инвертор. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|