|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
HEX Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 22, 2005 12:18 Заглавие: Проблем с Motorola c350 |
|
|
Телефона е на приятел и е изтърван в вода, пускал го е след това (не тръгва ). След 2 седмици проработи, но отвреме на време се гаси спонтанно. Смених му софтуера, но сега нямам БГ езиков файл имам руски. На този линк http://motorgsm.barvinok.net/filelist.html има доста неща но трудно се ориентирам за езиците.
3 от клавишите не работят преди наводнението (3,5 и стрелка нагоре), след флашването не се оправиха, на какво се дължи това?Спойка?
Благодарен съм за всеки съвет! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
iavor4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 22, 2005 12:32 Заглавие: |
|
|
Един авер така си беше изтървал телефона в морето и към 2 седмици по-късно ми го даде да го оправям. Имаше доста окислени места в това число и по позлатените пътечки (прави сметка в какво море се къпем )) Отвори го и го почисти добре |
|
|
 |
HEX Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2005 7:07 Заглавие: Motorola C350 |
|
|
| Телефона е почистен и флашнат, трябва ми файл за БГ меню, 3-те клавиша, за които писах, че на работят всъщност са 4 (лява стрелка). |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|