| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 22, 2005 8:11 Заглавие: j tag flash programator |
|
|
Колеги някой можели да помогне за програмирането на флаш m29w800t
с j tag програматора флаша е от сателитен тунер.
до сега не ми сее налагало да програмирам флаш ако някой е
работил с тоя програматор нека да помогне незная кое къде да свържа много е спешно .предварително ви благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 22, 2005 19:22 Заглавие: |
|
|
| Какъв е тунера , какъв е процесора и по коя схема ти е JTAGа? Има ли 20 пинов съединител за JTAG? |
|
|
 |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2005 8:59 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Какъв е тунера , какъв е процесора и по коя схема ти е JTAGа? Има ли 20 пинов съединител за JTAG? |
Колега Елп благодаря . ресайвера вече работи ако някой се интересува от ж таг www.zackyfiles.net |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2005 13:00 Заглавие: |
|
|
| Ти по добре кажи ако си намерил начин да презаписваш с JTAG тези Yumatu с IBM процесори ,че за STI55XX нямам проблеми. |
|
|
 |
Boyan Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2005 22:47 Заглавие: |
|
|
ELP май засега начина е само един сваляш с духалката и на програматора.Не става засега с Jtaga и IBM професор
Btw имам едно YuMaTu 8700 CI което изписва при стартиране uuuu и дотам спира.Не е от флаша презаписан е с работещ Dump.Bootloadera му е ОК приема си нови софтуери. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 24, 2005 15:59 Заглавие: |
|
|
Бояне ,сигурно има начин ,понеже колегата е в Истамбул ,може да е понаучил нещо. Аз знам само че става с друга схема на интерфейса Wigler
и софтуера трябва да е друг ,даже имам един ,но засега нищо. Ако нямаше начин ,нямаше да им монтират конектора на тези приемници. По твоя случай бих ти препоръчал да си провериш сигналите на адресите и данните на паметта ,може да има късо или липса на връзка,провери и със друг преден панел и въобще всички връзки между процесора и периферията-тунер ,РАМ и т.н. |
|
|
 |
|