|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 24, 2005 20:34 Заглавие: КАКВО МОЖЕМ? |
|
|
Някъде от дъното на bgaudio копирах това:
Идете на:
Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети.
Това според мен е ФАШИЗЪМ
А за личното послание на alnico моето мнение е следното:Зависи от коя страна гледаш на нещата-винаги от нашата страна са най-добрите,а от другата са нещастниците!
Пиша това тук,защото в техния форум..../виж по-горе!..../
Ако е грешка,модераторите да го преместят или изтрият! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Chelsea_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 24, 2005 20:44 Заглавие: |
|
|
| Е,приятелю,не ръси наедро приказки ,дето не са място.За бога какъв фашизъм,какви ги приказваш?Фашизъм щеше да е да си ЗАДЪЛЖЕН да даваш правилни мнения,най-малко.Да не говорим,че всички форуми щяха да са всъщност един единствен.А ти може да пишеш и изявяваш къде ли не,но все пак нека да е с мярка.Това,че споменатия форум има по особена политика не значи,че е фашистки.Дано не съм те засегнал... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Авг 24, 2005 20:53 Заглавие: |
|
|
Не, аз не се засягам,защото според мен всеки има право на мнение.Но и всеки би трябвало да може,ако иска,свободно да го изкаже.Прави ми впечатление нетърпимостта към по-различните мнения,допуснати в цитирания форум.И не съм казал,че форумът е фашистки!Казах,че цитатът според мен е фашизъм.Но всичко е въпрос на вкус-казала котката и ....--това отново е цитат-отново/така мисля/на alniko _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Авг 24, 2005 21:17 Заглавие: |
|
|
Въобще не мога да разбера какво се опитваш да кажеш. Само виждам, че не можеш да правиш нищо а само да разглеждаш, защото не си регистриран. това че в единият от разделите са пропуснали да забранят на нерегистрираните да пускат нови теми не е нищо особено |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Авг 24, 2005 21:55 Заглавие: |
|
|
Подразни ме това,че колкото пъти посегнах да дам мнение по някой въпрос,винаги ми се искаше регистрация.Няма проблем да се регистрирам,но защо да не мога да бъда гост?Защо в този форум може?Съгласен съм,че на гостите не всичко е позволено,но чак пък да не могат да се обадят...Нали е форум-място,където да се чуят много мнения...Все пак не твърдя,че съм прав-всеки може да сбърка,затова и не налагам мнение.Исках само да кажа/там/че усилвателя,по който се захласват напоследък-BLUE PILL-аз го правих преди 36 години в часовете по практика в Русенския електротехникум.Правихме и други лампови неща,може би защото тогава транзисторите все още бяха екзотика.Няма нищо лошо,че сега някои работи се преоткриват,лошото е,че там всичко,което не е"наше",е помия.
Аз приключвам по тази тема,защото може би пресилих нещата,за което се извинявам на всички засегнати. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Авг 24, 2005 22:02 Заглавие: |
|
|
| Еми пък в на Маги форума http://magibg.com/board (моя доставчик) дори не може да се влезе да се види без да се логнеш. Какво толкова има. Но мен ме учудва друго, отношението между модераторите и някои по незапознати от форума. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 24, 2005 22:11 Заглавие: |
|
|
Ditronix, настоятелно те моля теб и останалите участници да не се обсъждат подобни теми в този форум, особенно пък за споменатия от теб форум и въпросния участник.
Всеки форум си има правила и е добре да се спазват.
Във въпросния форум вероятно има възможност да пишеш на някой от модераторите и/или админа и да си зададеш въпроса там.
Бих помолил модератора на този раздел да изтрие тази тема. |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 24, 2005 22:45 Заглавие: |
|
|
| За bgaudio или хубаво , или нищо ... че последния път един обиден писа месец и половина след това ... |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 25, 2005 18:56 Заглавие: |
|
|
Общо от всички форуми - Ако смятате че модератор си превишава пълномощията, се обръщате към администратора. Само че според мен описаните настройки. срещу които не си съгласен се определят от Администратора, а пък форума си е негов и ще прави каквото си иска. Като не можете да постигнете съгласие, си търсиш друг форум с интересуващата те тематика или си правиш собствен. А може и не само едната страна да има "трески за дякане".
Понеже станаха много обсъжданията и все на този форум ще заключа темата. Все пак тук е форум за сервизни специалисти, а не Хайд Парк. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|