|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2005 10:36 Заглавие: Схема за TV "Dynasty" 20" |
|
|
Модела на телевизора е СТ-511. Изпълнен е с М34300N4-012SP, видео TA8659. Трябва ми предимно схемата на захранването, което е със STR58041, три транзистора и два оптрона. За STR-a не мога да бъда сигурен дали е точно този, защото телевизора е бил на "майстор" в Елхово, който е правил свободни съчинения.
Предварително благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 30, 2005 21:59 Заглавие: Re: Схема за TV "Dynasty" 20" |
|
|
| Tokio написа: | Модела на телевизора е СТ-511. Изпълнен е с М34300N4-012SP, видео TA8659. Трябва ми предимно схемата на захранването, което е със STR58041, три транзистора и два оптрона. За STR-a не мога да бъда сигурен дали е точно този, защото телевизора е бил на "майстор" в Елхово, който е правил свободни съчинения.
Предварително благодаря! |
Колеги, ако някой има (или е имал такъв телевизор за ремонт, може ли да ми каже поне с какъв STR е и какви са транзисторите вътре в захранването? Никак не ми се иска да "побългарявам" телевизора с турско захранване. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 31, 2005 7:20 Заглавие: |
|
|
Пращам ти схемата му.Имам я на хартия ще я сканирам и пратя.Естеера е същия58041. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 02, 2005 21:26 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | Пращам ти схемата му.Имам я на хартия ще я сканирам и пратя.Естеера е същия58041. |
Получих схемата, за която благодаря.
Телевизора е оправен и клиента си го взе доволен. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|