| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
real Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 11:14 Заглавие: beko 12.6 |
|
|
здравеите колеги. тв доиде с дефектирал h out на nn5198k,след смяната тв трьгна.но при работа 4 дена изгуби цвят.проблема е,че клиента ми каза,че преди това nn5198 i bu808 са сменяни 2 пьти за кратко време.5в и 9в са добре,а пропуснах да пиша,че чипа пареше още преди да изгуби цвета.моля за идеи _________________ не става само с ядене,трябва и акьл |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
R_ARENA Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 22:06 Заглавие: |
|
|
Много лушо.NN-a е грамнал.този телевизор 14" ли е ? _________________ Моля посетете ТОЗИ ФОРУМ http://forum.procom-vd.com
Предварително ви благодаря
ProCom VD - JONIKS-SERVIZ Forum
ProCom VD Ltd. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 22:21 Заглавие: beko 12.6 |
|
|
| Колега,имам свободен чип,пробван и доказан,като качество.Имам идеи по въпроса,пиши ми на мейла.И аз патих от подобен проблем. |
|
|
 |
R_ARENA Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 22:26 Заглавие: Re: beko 12.6 |
|
|
| wesko dilow написа: | | Колега,имам свободен чип,пробван и доказан,като качество.Имам идеи по въпроса,пиши ми на мейла.И аз патих от подобен проблем. | за доработката говориш нали? _________________ Моля посетете ТОЗИ ФОРУМ http://forum.procom-vd.com
Предварително ви благодаря
ProCom VD - JONIKS-SERVIZ Forum
ProCom VD Ltd. |
|
|
 |
real Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 30, 2005 8:06 Заглавие: |
|
|
r_arena-тв е 14.wesko даи icq ако имаш _________________ не става само с ядене,трябва и акьл |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 30, 2005 9:10 Заглавие: Beko шаси 12.6 |
|
|
Става дума за С142-120пФ. на крак 26,който ликажира и чипа изглежда дефектен,а относно температурата,така си греят.
Нямам ICQ ,само мейл адрес. |
|
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 30, 2005 16:21 Заглавие: |
|
|
| ако гори често nn5198 е от кинескопа-гаранция ти давам--сигурно е китайски кинескоп |
|
|
 |
real Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 30, 2005 17:00 Заглавие: |
|
|
незнам дали ще е кинескоп но вече нямам идея.сигорно и колегите преди мен са се видяли вчудо,защото не са ми оставили нищо непроверено при тях 2 при мен 1 ито за всеки по 20лв и то за 14ка.просто се отказвам _________________ не става само с ядене,трябва и акьл |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 30, 2005 20:04 Заглавие: |
|
|
| real написа: | | незнам дали ще е кинескоп но вече нямам идея.сигорно и колегите преди мен са се видяли вчудо,защото не са ми оставили нищо непроверено при тях 2 при мен 1 ито за всеки по 20лв и то за 14ка.просто се отказвам | Ако е 14 инча и кинескопа е ИРИКО оттам ти започват и свършват проблемите Доработката за която споменава колегата няма ефект от нея както и от още други доработки просто смени кинескопа с някои друг и няма да имаш проблеми Успех |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 30, 2005 22:10 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | | real написа: | | незнам дали ще е кинескоп но вече нямам идея.сигорно и колегите преди мен са се видяли вчудо,защото не са ми оставили нищо непроверено при тях 2 при мен 1 ито за всеки по 20лв и то за 14ка.просто се отказвам | Ако е 14 инча и кинескопа е ИРИКО оттам ти започват и свършват проблемите Доработката за която споменава колегата няма ефект от нея както и от още други доработки просто смени кинескопа с някои друг и няма да имаш проблеми Успех |
Сашо, и аз имах същите проблеми с една партида гаранционни телевизори с това шаси. Проблема отпадна, когато телевизорите "навъртяха" стотина часа работа. Повече от ясно е, че причината е в калпавите кинескопи, които преискряват и повреждат NN-ката, но след време се оправят сами. Жалкото е, че дотогава ще са повредили по няколко NN-a, стойността на които се равнява на цената на телевизора. |
|
|
 |
|