| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
кики2002 Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 19:56 Заглавие: Некоректни търговци |
|
|
Ако сте патили лошо . Вижте това .На ул . пиротска 2 етаж има фирма дето продава електронни части.
КУПИХ СИ ГРЕЦ 1000 ВОЛТА 50 АМПЕРА НО НЕРАБОТИ - ИМА ПЪЛНО КЪСО МЕЖДУ ИЗВОДИТЕ. ОТКАЗАХА ДА ГО ПОДМЕНЯТ СЪС НОВ. НЕ СЪМ ЗНАЕЛ КАК ДА ГО ИЗПОЗВАМ ! после го мериха с мултицет ,а след това му подаваха напрежение променливо и ОЧАКВАХА НАПРЕЖЕНИЕ НА ИЗХОДА!! едва не умрях от смях !! но не го подмениха
ТОВА МИ СЕ ПАДАЛО КАТО НЕ РАЗБИРАМ ОТ ЕЛЕКТРОНИКА !!!
Ядоса ме отношението и личните обиди !!!
ЛИЧНО АЗ ПОВЕЧЕ НЯМА КУПЯ НИЩО ОТ ТОЗИ МАГАЗИН !!
http://bgaudio.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1114 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 0:14 Заглавие: |
|
|
Ето какво съм писал някога и сега ще си продължа мисълта: А при ония мародери на ПОП БОГОМИЛ не ми се ходи ... Там кондензатора ХИТАНО е 9,50 лв а при електронинвест е 4,50 некаде ...Да не говорим, че на хитаното и SIEMЕNS-a цените са еднакви ... Зададох им един въпрос на ония там "ЖЕНИ" ... ама мисля че е по-добре да не коментирам отговора .......
Даже като се позамисля бях писал и други неща за тези хорица, но май модераторите са се намесили и са поизтрили част от написаното.
Та да продължа;
Пазарувал съм от този прословут "Втори етаж" не веднъж и то само защото тогава са ми били първите стъпки в електрониката. Тогава не съм знаел колко струва даден елемент и алтернативни магазини от които мога да го закупя. Един пример: тиристор (не си спомням какъв беше) при тях струваше 1,2 а в друг магазин около 30-40 ст. Един приятел си купи мощни транзистори от тях за 3 лв. и някакви си соттинки. Като му казах, че в другите магазаини струва 80ст., момчето се хвана за главата. Мога да дам и дриги примери, но мисля, че това е достатъчно. И не мога да разбера защо в този магазин е все така пълно с хора (верно че повечето гледат и се овъртат). Толкова ли не могат да разберат, че тоя компютър от който гледат за цената на даден елемент е една пълна измишлиотина (не ми се търси буквата ио). Абе, аз там повече не стъпвам.
Опс! Ти говориш за пиротска а аз за Поп Богомил, ма така като гледам и там са същата трагедия, ма тия от поп-а водат класацията де.  _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
dim_technik Опитен потребител

|
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 9:35 Заглавие: |
|
|
Сега е момента,някой да отвори магазин и да продава само чаркове с гарантиран произход,дори и по скъпо.За нула време колегите ще го научат и печалбата му е сигурна Хубав транзистор за хоризонталните отклонения е 2SC5411-само за 9лева.... :lol:Магазина на "Богомил" е най скъпия в София и продавачите са едни от най мързеливите и неграмотните.Но там разчитата на човекопотока от Централна гара към центъра и известността му.Все пак има повече от 15 години откакто е отворен.Така че качеството му едва ли ще се подобри,на там е единственото място откъдето можеш да си купиш гумена фрикция за видео,разбира се ако попаднеш на една от продавачките,с другата няма шанс,без да погледне хубаво какво искаш заявява,че няма.  |
|
|
 |
dim_technik Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2005 3:48 Заглавие: |
|
|
Извинявам се , че връщам темата но попаднах на нещо много интересно в нета : http://telemaster.ru/fuflo.html . Надявам се че ще е от полза !  _________________ Човек се учи докато е жив! |
|
|
 |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 28, 2005 17:11 Заглавие: |
|
|
Браво,откри топлата вода  |
|
|
 |
panasoanik Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 22:06 Заглавие: |
|
|
Недейте така бе момчета бате Жорко е пич от класа,тва е собственика на магазина на Богомил .Много е отворен и веднъж бях свидетел как един дебеловрат на който му продали грешно дистанционно го хвана за брадата ,напиках се от смях ,а Жорето стана един такъв любезен.....за един два дни дее..........  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 30, 2005 18:27 Заглавие: |
|
|
Какво му пука и без това надценките са над 300% )А че там "работят" отбран комплект крайно недружелюбни и неграмотни твари (въпреки че съм женофил) си е факт, изключая една дребна късокоса на щанда с гумичките  |
|
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 31, 2005 14:28 Заглавие: |
|
|
| Ако става дума за "Пиротска" 30 ет2,то аз поне от 3 години не купувам от там защото тия хитреци ме прецакаха с един процесор за 50 долара.А на "Поп Богомил" вече рядко ходят хора(поне по мое мнение) защото влизам вече няколко пъти около обяд и в магазина съм само аз.Друг скъп магазин е на "Стамболийски"104.Доволен съм горе-долу от магазинчето на"Братя Миладинови".Повечето неща са за Сони,но има и за други марки.При първото си отиване можете да се разберете да ви доставят чрез СПИДИ с наложен платеж доставки извън София. |
|
|
 |
|