| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikolay Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 16:52 Заглавие: siemens c55 изписва' wrong software' |
|
|
ПОМОЩ- siemens c55 падна на земята и вече изписва "wrong software".Какъв кабел ми е необходим- USB или RS232?От къде да си сваля software? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 19:56 Заглавие: |
|
|
| rs232 ти трябва и програмата фрея.даи адрес и ще ти изпратя необходимите неща.ако не помогне софтуера трябва да издухаш телефона с топал вьздух.ако нещо не си разбрал пиши ми на пощата. |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 26, 2005 14:01 Заглавие: |
|
|
Духането е задължително иначе няма ефект - колегата е прав  |
|
|
 |
mitko_pitko Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 31, 2005 21:32 Заглавие: |
|
|
Не мога да повярвам че С55 може да се прецака от падане на земята! Моя падна от третия етаж и нищо му няма! виждал съм С55 изяден от куче но и без дисплей пак бачка,чувал съм и за изтърван във фритюрник с горещо олио и пак нищо му няма! Много здрави машини са! за нищо не си сменям С55!!!  _________________ Make love, not war! |
|
|
 |
maker_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 01, 2005 8:40 Заглавие: |
|
|
аха цедките са железни  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 01, 2005 10:15 Заглавие: |
|
|
| гола вода са откам софтуер,а за вронг софтоер са много при4ините |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 01, 2005 18:56 Заглавие: |
|
|
| митко питко явно си белязан от бога машинките на Siemens от серията 52 и 55 са си с фабричен дефект,някои от тях се оправят само сьс софт,други трябва да им резнеш тест поинта за да ги живнеш.Ако нямаш софта се стига до смяна на флаш и евентуално еепром чип. |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 02, 2005 12:26 Заглавие: |
|
|
| Pepi Petrov написа: | | митко питко явно си белязан от бога машинките на Siemens от серията 52 и 55 са си с фабричен дефект,някои от тях се оправят само сьс софт,други трябва да им резнеш тест поинта за да ги живнеш.Ако нямаш софта се стига до смяна на флаш и евентуално еепром чип. |
Абсолутно вярно - в добавка сриването на софтуера се дължи и на частично разпоен процесор един от най проблемните са 55 серия от там липсва и бут-а Ако някой го търси да не се чуди каде е. |
|
|
 |
viperr Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 9:02 Заглавие: |
|
|
| добре имам същия проблем имам FREIA кажете как се ползва защото и давам да зареди MAP фаил в телефона и тя иска да се пусне телефона а той не ще и дава WRONG SOFTWARE ??? кво да правя |
|
|
 |
XPAHKO Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 11:45 Заглавие: |
|
|
| Прочети внимателно постовете на cdi .В първият е решението ,а в следващия причината. |
|
|
 |
|