| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Sibip Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 04, 2005 0:33 Заглавие: Търся схема за усилвател за висока честота |
|
|
Колеги незнам дали знаете но има едни устройства с които ловците привличат пъдпъдъците.Като почти чисто нов ловец и аз искам да си сглобя такава.Представлява акомулатор който захранва дискмен и един усилвател който обаче е високочестотен.Слага се една пищялка и се пуска нон стоп записа.
Та молбата ми е някой ако има такава схемичка да ми помогне.Също така и захранваща схема за дискмена.0т 12 на 3 волта.
Благодаря Ви предварително!!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 04, 2005 7:16 Заглавие: |
|
|
Че колега де му е проблема да намалиш едно захранване от 12>3.Правил съм на познати с най обикновен кит с 2003 и вч.говорител а не пищялка.Единствено се налага малко игра около кутията и съгласуване на входа на усилвателчето.И мен ме навиват да ставам ловец щом съм минал 33 вече ми било време ама да се правя на мъжки пъдпъдък с такова устройство( поне така ме лъжат действащите ловци) се двоумя  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Сеп 04, 2005 12:58 Заглавие: |
|
|
Преди 2 дни продадох реверсен касетофон за кола на един който каза че ще го ползва точно за това-не го интересувало дали има радио изобщо-стига механиката да работи.На изхода закачихме рупор от сирена и човека каза че е идеално.Много добре се чуваше (ако си падпъдък например) _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 04, 2005 14:13 Заглавие: |
|
|
Точно с рупор от сирена става добре,а не с обикновен говорител.С TDA 2003 се получават огромни проблеми със съгласуването.Ползвай друг чип-например ТА 8220-голяма мощност,стабилен и с добри защити .За дискмена си вземи отделен акумулатор 6V/4Ah и го закачай направо във входа за адаптера-нищо му няма,само внимавай за поляритета.Иначе просто вържи един 7805 на 12 V акумулатор и пак така захрани дискмена.Ако обаче пробваш и двата начина,ще разбереш защо ти препоръчвам отделен 6V акумулатор.А това с касетофоните е майтап 10 пъдпъдъка ми е тарифата,но не по мейла  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Sibip Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 11:21 Заглавие: |
|
|
| Като вържа два рупора трябва ли схемата с ТА 8220 да има някакви филтри или директно на изходите от ИС? |
|
|
 |
|