| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tonkostz Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 02, 2005 17:16 Заглавие: Проблеми с усилвате с TDA1562 |
|
|
Значи правил съм няколко такива услилватели и всички са правили един проблем,който се оправя сякаш от само себе си.Например дадоха ми едно стъпало едни приятели дето съм им го правил преди 2 години и е работило нормално,ама сега са самовъзбужда.
Пробвах какво ли не.Слагах допълнителни кондензатори на разни места,прекарвах с отделни кабели масите на караините съпала и входната маса и пак същото.
Кажете какво мога да направя,за да го оправя.ИНтерграла е здрав със сигурност. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 02, 2005 17:38 Заглавие: |
|
|
| Пластината на радиатора и трябв да е замасена надеждно |
|
|
 |
tonkostz Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 02, 2005 18:27 Заглавие: |
|
|
| почистих добре радиатора и отзад интергала и пак същата работа.някой може ли да помогне? |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 02, 2005 18:43 Заглавие: |
|
|
stoj4o,синът ме ме врънкаше за този усилвател,налепих го,но нищо не излезе!Тази вечер щях да се ровя из мрежата по този повод,но това дето си го писал със замасяването на пластината ми накъдри косата! Това истина ли е?Аз видях,че пластината няма връзка с масата,но мислех че така трябва да бъде.Да не стане някоя грешка?  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
tonkostz Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 02, 2005 20:10 Заглавие: |
|
|
| трябва да има връзка пластината с масата,обаче в моя случай и това не помага.Интересно е,че като докосвам втори извод с ръка понякога се оправя са момент и свири.Иначе смущенията са по силни от входния сигнал. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 04, 2005 15:44 Заглавие: |
|
|
| Тъй,като този чип си щрака два кондензатора за да си удвои захранването с висока честота,трябва да са изпълнени няколко условия.Кабелите и пистите,коити захранват мощната част трябва да са с голямо сечение.Входната маса и повер масата е хубаво да са разделени с низкоомен резистор 10 ома.Всички пинове през които се подава захранване да са байпасирани към съответните маси с керамични кондензатори 10-100 нанофарада.Повдигащите кондензатори да са висококачествени(PHILIPS,PANASONIC,RUBICON,NICHICON) и в никакъв случай шарени китайски марки,освен това стойността им не трябва да се различава с повече от 10% |
|
|
 |
|