Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Изводи на Траф
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Чет Сеп 01, 2005 0:35    Заглавие: Отговорете с цитат

350 W RMS ?????
За слушалки ли ще го ползваш ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mir4o
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Пловдив/Царево

МнениеПуснато на: Чет Сеп 01, 2005 7:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, и аз гледах този усилвател в Квазер, и на мен това ми направи впечатление, че не е много скъп. Но някои казват, че когато се усили повече криви и препоръчват усилвателя на МК който е 200 Вт. Ти сигурно си го разглеждал, но там цената е двойна, което поне мен не ме устройва. Мислих си, че може да се поръча само платката от там (май беше около 3,50 лв), а всичко друго да се търси по магазините за компоненти. Но така и не ми е останало време да сметна грубо колко ще излезе. Но ти пробваи с този на Хоби кит, мисля си, че няма да е зле Smile
Успех с преработката! Стискам палци да стане! Аз в момента не съм в Пловдив, но когато отида, непременно ще потърся и аз такова захранване.
А за руската статия, пращам ти я на мейла и ако нещо не можеш да се ориентираш в превода, питай, не че знам руски, ама с насосване пак става Smile
Защо да е за слушалки, Слав4о, все пак е RMS, а не PMPO. По груба сметка реалната му мощност би трявало да е около 280 Вт, което е повече от достатъчно.
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 01, 2005 16:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Не схвана иронията Laughing над 2х100 вата е малко множко за вкъщи но както и си решите, ако наистина е 2х350 вата то става за озвучаване в града например.
Върнете се в началото
siente
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 02, 2005 12:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Не този бас смятам да го слагам в колата Very Happy ,но след като направя импулсно от 12 на 40в а инче може и у нас да го ползвам,то като е 350 не е казано че ще се слуша на макс:)))не мога да намеря кой модел е говорителя.Сега ше го кача да го видите:
http://mitaka.homelinux.org/Pioneer-119lv%20350-800W.JPG
Smile)))
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 02, 2005 23:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами виж само ще ти кажа че много евтино да е наистина 350 W RMS, но пак повтарям колата ти ще се тресе цялата ако има такава мощност в багажника. Не знам как ще го храниш, но ще трябва един грамадански акумулатор,от автобус Икарус мисля че би свършил идеална работа. А импулсното не знам как ще го направиш, бая ще е сложно т.е. готви се сериозно за супер сложни работи. Импулсно от комп може да стигне за един канал, и ще е добре ако е 500 W. Та все пак е преработката е еднаква и за малки и големи мощности така, че ще се справиш стига да имаш желание. Very Happy
Върнете се в началото
siente
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 04, 2005 23:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Малко съм се объркал с този бас.Този който е 12 инча е
Pioneer TS-W306C и е 169 лева,а другия който е 119 лева е Pioneer TS-W256DVC той е 10 инча.Ще мисля кой да си купя докато си направя усилвателя и захранването.Преработката на това захранване ми трябва за домашен усилвател,а за колата трябва да правя друго от 12/+-40 волта,изобщо няма да е лесно,желание имам,но понякога не е нужно само това ами и опит:))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети