| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DAFY Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 05, 2005 21:27 Заглавие: olivetti-to |
|
|
как да ти кажа колега ... не знам какво може да му има на един кондензатор освен да си загуби капацитета ... другото което се сещтам е да е пробил което е видимо ... и пак капацитета му няма да е в нормата или окъсява.
има нещо др. което ми се струва че може би не е на ред. има един Кварц не знам на колко МНz е обаче самнението ми е внего защото монитора е с електронно оправление на широчна и височна на картината и там ротациите му, а тая функция не можах да я накарам да тръгне с бутоните. и за това мисля че кварца на "процесора" му мойе би е повреден и от там тръгва цялата беля... а като минажат кадрите се чува едно цъкане вътре ама то може би е от ТХО-то като започжа новия кадар /просто предположение/
толкова за сега ... пак ще го гледам ... _________________ Дори и "най-добрия" има нужда от помощ, понякога ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DAFY Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2005 19:50 Заглавие: Olivetti-to |
|
|
така си стои моито мониторче... никои не намери схемка за него ... всичко което бяхте написали сам го пробвал и пак нищо ... аде пак ако някой прояви интерес кам Оливеттито да Постне нещичко
весели празници ! _________________ Дори и "най-добрия" има нужда от помощ, понякога ! |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
|
|
 |
DAFY Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 06, 2006 22:42 Заглавие: Re: |
|
|
Точно за Olivetti няма нишичко ... иначе 10х за страничките ...
така ще поеме пътя на славата кам казана ... усещам го ... не съм се отказал де ... все пак заминаха 15 кинта за интегрални схеми по развивките му ... ще го мислим някак  _________________ Дори и "най-добрия" има нужда от помощ, понякога ! |
|
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 07, 2006 20:37 Заглавие: |
|
|
Да ... Наистина е много трудно да се намери схема за този монитор ...
А ако го беше дал в сервиз за около 20лв щяха да ти го оправят и щеше да си го гледаш със здраве ... А до тука 15 и още нищо ...
добавено :
Ако се съди по първият ти пост оттогава са минали около 5 месеца Още ли не си намерил някакво решение ...?  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
DAFY Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 15:10 Заглавие: RE |
|
|
Ам наистина няма нищичко за него ... 5 месеца са си търсене ... а за отваряне само взимат по 15 лв в сервизите тука в Сливен... няма да е на сервиз ... ама пустата схема ... смених усилвателя на напрежението на развивките ... и др. чип за управлението му ... и пак савсем същото става ... и пак сам с - 15 лв ... _________________ Дори и "най-добрия" има нужда от помощ, понякога ! |
|
|
 |
|