| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2005 12:46 Заглавие: Програма за изработване на обява,включваща снимки и текст. |
|
|
Искам да съставя една обява във формат А4,включваща няколко снимки и текст.Пробвах с програмата"Power Print",но нещо не става.Кажете ми някаква програма,с която лесно да мога да си съставя обявата.  _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2005 13:02 Заглавие: |
|
|
| Word, Excel, Power Point, CorelDraw....... |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2005 13:11 Заглавие: |
|
|
Точно с "WORD" става лесно и просто.Аз на нея правя дори некролози за собствени нужди  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2005 13:34 Заглавие: |
|
|
Как прехвърляш снимките на страницата,аз не мога. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2005 13:39 Заглавие: |
|
|
| tehnica написа: | | Как прехвърляш снимките на страницата,аз не мога. |
Намерих начина,благодаря!!! _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
badganaka Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2005 19:36 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | Точно с "WORD" става лесно и просто.Аз на нея правя дори некролози за собствени нужди  |
То и аз от време на време се пиша за мъртъв!  |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2005 19:50 Заглавие: |
|
|
Знам че се майтапиш но в моето семейство имам доста починали баби дядовци майка баща така че през годините ми се налага да правя некролози за да почета паметта им.По добре да си ги изработя сам отколкото да хода по погребални бюра а и лазерния принтер и хартията не са още проблем за мен.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
kalin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 8:50 Заглавие: |
|
|
CorelDraw това е професионална програма доколкото знам с нея се работи в рекламните къщи понеже тя превръща картинките в дъговидни или нещо такова беше за да няма ръбчета при печат и при оразмеряване  |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 11:15 Заглавие: |
|
|
за печатни материали по-скоро се използва Адобе Пейджмейкър или Адобе Илюстратор, вместо Сорел Дроу, не че не може.... Но всичките тези пакети са на едно средно високо професионално ниво и както могат да дават професионални резултати, така изискват и съответната работа с тях, което не се учи за 15 минути. Важното е, че човека си е свършил работата по най-лесния за него начин с Уорд.
| Цитат: | | превръща картинките в дъговидни |
терминът е векторна графика, точковата се нарича растерна. MS Word работи също векторно поне с текста и нещата нарисувани с него, така че да не се получават големи пиксели, като излезе през принтера. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
|