| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Zygot Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2005 15:06 Заглавие: Избор на нов 29" 100Hz TV |
|
|
Здравейте
Търся съвет относно закупуването на 29" 100Hz TV ! Основното му предназначение ще е като дисплей на Sony Playstation2 -да играя + някой друг див.х !
От прочетеното в форума останах с впечатление ,че WATSON в Метро е добър избор!
За сега съм се спрял на WATSON за 550лв. 29" 100хз 5г. гаранция !
Въпроса ми е има ли конкуренция в този клас на 100хз ТВ ( парите не са строго ограничени) ?
И относно 100-те херца бях чел за нещо от рода "гледай да е 100хз диджитал" или нещо подобно разяснето плийз .
В Метро не успях да си изградя впечатление за качествата на този WATSON понеже сигнала беше отврат ,но като цяло не видях качествена разлика в полза на другите по-скъпи марки ! (най-вероятно заради качеството на сигнала)
В сайта на Metro няма никакво инфо за отделните продукти в нето също нищо не пише ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 27, 2005 14:40 Заглавие: |
|
|
Виж сега,щом е с 5 години гаранция и щом ти харесва като картинка-не се чуди.Парите,които ще ти останат все ще намериш къде да ги наместиш .Само не се надържай на лошия сигнал,който си гледал-вземи си едно DVD от дома и върви с него в магазина,накарай ги да ти го пуснат,за да видиш нещо,което познаваш.Не могат да ти откажат.И какво като е WATSON?Знае ли някой в съседското LG например дали не стои същото дъно?  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Zygot Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2005 16:30 Заглавие: Re: Избор на нов 29" 100Hz TV |
|
|
| Zygot написа: |
Въпроса ми е има ли конкуренция в този клас на 100хз ТВ ( парите не са строго ограничени) ?
|
Няма ли и друг с мнение ?
Гледах модели на Панасоник и Самсунг за почти същите пари -заслужават ли си ?
10х |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2005 20:51 Заглавие: |
|
|
Не вярвам да има PANASONIC за същите пари.Ако знаеш къде го продават,бягай и купувай и запази един и за мен.Не говорим обаче за WATSON,който струва колкотоPANASONIC,а обратното  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
Zygot Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 5:49 Заглавие: |
|
|
Сега видях Watson 28"(не-плосък и не-100хз )на промоция в Метро за 286лв. с ддс !
И чесно казано ,ако ми хареса мисля да се спра на този вариант -просто 2 пъти по-евтин от медела 100" плосък екран ,а само 1" по-малък!
Какво ще ме посъветвате ? Заслужава ли си парите?
10х |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 12:16 Заглавие: |
|
|
| Не знам с какви очи гледаш , но не можеш да ме убедиш че няма разлика м/у 50 и 100 Hz телевизор,и м/у плосък и обикновен кинескоп, иначе хората не биха вложили толкова труд и материали за да го изработят. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 16:51 Заглавие: |
|
|
Прочети още веднъж предния пост и послушай човека-той е професионалист и няма да те подведе.Говорехме за 100Hz телевизори, а сега отиваме на кривите кинескопи?.... _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
Zygot Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 12:37 Заглавие: |
|
|
| fikret написа: | | Не знам с какви очи гледаш , но не можеш да ме убедиш че няма разлика м/у 50 и 100 Hz телевизор,и м/у плосък и обикновен кинескоп, иначе хората не биха вложили толкова труд и материали за да го изработят. |
fikret да си жив и здрав благодарение на теб си взех Watson FA 7453TSF ! ( Цена 526,8лв. 29" 100хз)
ТВ-то за сега ми оправдава очакванията -доволен съм! Има леки проблеми ,но ще търся инфо във форума как да ги реша ! Проблемите са свързани с геометрията и трептенията( последното 100% си мисля е свързано с източника)!
За поколенията да си споделя впечатленията -много безшумен , приличен дизайн , добра картина ,прилично изкривена геометрия и нарушена сходимост по ъглите , точни цветове -на моменти леко студени ,но е за предпочитане пред изкуствено засилените, приличен звук като за тв , добър контраст.
НА някой игри за playstation2 картината зверски трепти , на други не ?!?
Сега ще си купя RGB кабел и ще видя дали ще ми реши проблема с трептението!
Има ли начин да се коригира геометрията по софтуерен път ?
10х |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2005 18:47 Заглавие: |
|
|
| Разбира се, че има възможност да се коригира геометрията от сервизното меню, но не виждам смисъл да се прави. Предполагам, че в завода са го настроили колкото е било възможно, едва ли ти ще можеш да го направиш по-добре. Все пак си купил телевизор, а не монитор за компютър. |
|
|
 |
Zygot Нов потребител

|
|
|
 |
|