|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
recket Активен потребител

Регистриран на: 15 Фев 2005 Мнения: 55 Местожителство: Някъде из Тополи но незнайно къде
|
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2005 10:14 Заглавие: |
|
|
Ами под директен заместител разбрах да е със същата форма и брой крачета.
Ако аз съм збъркал,виновен съм
И търся интеграла със същата форма и брой крачета но по мощна.
Надявам се тоя път да не съм оцапал пак положението. _________________ Intel&Windows perfect combination!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
recket Активен потребител

Регистриран на: 15 Фев 2005 Мнения: 55 Местожителство: Някъде из Тополи но незнайно къде
|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 12:42 Заглавие: |
|
|
Ай де де знам че станах вече досаден ама много ми трябва
 _________________ Intel&Windows perfect combination!!! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 12:50 Заглавие: |
|
|
Условията ти са взаимно изключващи се.Не може хем да е същата като пинове и функция ,хем да е по-мощна.При 12 волта и 8 ома със обикновено крайно стъпало не можеш да изкараш над 2.5 вата или 5 върху 4 ома но със 10% изкривявания.Ако вземеш мостово стъпало с двойка усилватели може и повече ,но няма да замества директно оригинала. Така че ти си решавай ,ние няма да сътворяваме като дядо господ камък толкова тежък ,че самия той да не може да го повдигне!Взе да започваш да си оправдаваш Ника- рекет. Абе това е метафора  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 16:28 Заглавие: |
|
|
А бе имаше на времето една схема-ТСА 940 мисля,която вадеше при по-високо захранване 7-8W,беше в същия корпус и се използваше в някякви телевизори.Само че много бързо изчезна от хоризонта.Не мога да разбера защо трябва да е точно този корпус и т.н.Ако ще се слага на мястото на дефектна,да се слага същата.ако ще се прави нещо ново-схеми бол-и по-мощни,и по-надеждни,и по- отвсякъде.  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|